Van bármi akadálya annak, hogy FIDESZ-esként szavazzak az előválasztáson a legéletképtelenebb jelöltre?
Figyelt kérdés
Ezáltal tovább gyengítve Viktorunk konkurenciáját?2021. aug. 22. 10:48
A kérdező szavazást indított:
Van
Nincs
Nem tudom
26 szavazat
1/19 anonim válasza:
Ha elég hitvány vagy hozzá (fideszesként nyilván) akkor biztos megtalálod a módját.
2/19 Rothadó Narancs válasza:
Esetleg a becsület, de az ritka fityeszes körökben.
3/19 A kérdező kommentje:
#1 minek találom meg a módját? Nem csak simán szavazok és kész?
2021. aug. 22. 10:58
4/19 anonim válasza:
Ez jó ötlet, én is így fogok tenni.
5/19 anonim válasza:
Magaddal szúrnál ki, ha jövőre az nyerne, mi értelme trollkodni? Szavazz arra, akit el tudnál fogadni az ellenzék győzelme esetén vagy ne szavazz, de ne trollkodj.
6/19 anonim válasza:
2. Ellenzem, de a politika mióta szól a becsületről? :)
7/19 anonim válasza:
Tiszteld a demokráciát és mások véleményét, ne akard megkavarni az eredményt.
8/19 anonim válasza:
Gyakorlatilag nincs, de az orszag jovojevel hazardirozni eleg gerinctelen dolog, mondjuk szerintem a partalamot alakito fideszes maffiara is. Szoval neked semmi.
9/19 anonim válasza:
Arra szavazok, akit szívesen látnék ballib miniszterelnök-jelöltként, nem?
10/19 anonim válasza:
Na ezért nem veszek részt ebben a rosszul kidolgozott bohóckodásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!