Miért utasítanak el?
Figyelt kérdés
facebookon nyomtam egy Like-t az MSZP-nek és máris jöttek a rossz kívánságok, hogy mit akarok én.. (inkább nem részletezem)2010. aug. 29. 23:02
1/15 anonim válasza:
Mert ostobák, és nem képesek felfogni, hogy vannak nem jobboldaliak is. Ne törődj velük.
2/15 anonim válasza:
Mert a magyarok nem tisztelik mások véleményét.
3/15 anonim válasza:
Ma születtél, vagy esetleg tegnap jártál először Magyarországon? Itt már akkor is csúnyán néznek rád az emberek, ha olyan újságot veszel a standon, esetleg odavetnek egy rohadtkommunista/b*zifideszes/nyilasfasiszta féle beszólást.
4/15 anonim válasza:
A gyepesagyú zászlólengetők már csak ilyenek..
5/15 anonim válasza:
23:16 -Mert csak a "gyepesagyú zászlólengetők" nem szeretik ebben az országban az mszp-t, ugye?
Kérdező -Vannak majmok minden pártban, településen, megyében, országban, nemzetben. Habár én sem kedvelem az mszp-t, de ne foglalkozz a beszólókkal. Tiszteld mások véleményét, még ha a véleményük a te kritizálásodon alapul is...
6/15 anonim válasza:
Tiszteld mások véleményét, még ha a véleményük a te kritizálásodon alapul is...
Na megint egy jobbikos közhely... Kár hogy a kutya se kérdezte a véleményüket, és eltudom képzelni hogy nyilvánítják ki a nemtetszésüket...
7/15 Fullteam válasza:
mert az írásból egyesek nagyon tudják,ki a Jobbikos,és ki nem.Ezért tart ott ez az ország,ahol..Sok majom!
8/15 anonim válasza:
Mert hülye vagy.Vagy csak antimagyar.
9/15 anonim válasza:
"facebookon nyomtam egy Like-t az MSZP-nek"
Itt a nagy kérdés inkább az, hogy miért nyomtad.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,
Utolsónak: nem nehéz kitalálni :)
2010. aug. 30. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!