Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utasítanak el?

Miért utasítanak el?

Figyelt kérdés
facebookon nyomtam egy Like-t az MSZP-nek és máris jöttek a rossz kívánságok, hogy mit akarok én.. (inkább nem részletezem)
2010. aug. 29. 23:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%
Mert ostobák, és nem képesek felfogni, hogy vannak nem jobboldaliak is. Ne törődj velük.
2010. aug. 29. 23:12
 2/15 anonim ***** válasza:
52%
Mert a magyarok nem tisztelik mások véleményét.
2010. aug. 29. 23:12
 3/15 anonim ***** válasza:
51%
Ma születtél, vagy esetleg tegnap jártál először Magyarországon? Itt már akkor is csúnyán néznek rád az emberek, ha olyan újságot veszel a standon, esetleg odavetnek egy rohadtkommunista/b*zifideszes/nyilasfasiszta féle beszólást.
2010. aug. 29. 23:13
 4/15 anonim ***** válasza:
38%
A gyepesagyú zászlólengetők már csak ilyenek..
2010. aug. 29. 23:16
 5/15 anonim ***** válasza:
68%

23:16 -Mert csak a "gyepesagyú zászlólengetők" nem szeretik ebben az országban az mszp-t, ugye?

Kérdező -Vannak majmok minden pártban, településen, megyében, országban, nemzetben. Habár én sem kedvelem az mszp-t, de ne foglalkozz a beszólókkal. Tiszteld mások véleményét, még ha a véleményük a te kritizálásodon alapul is...

2010. aug. 29. 23:28
 6/15 anonim ***** válasza:
19%

Tiszteld mások véleményét, még ha a véleményük a te kritizálásodon alapul is...

Na megint egy jobbikos közhely... Kár hogy a kutya se kérdezte a véleményüket, és eltudom képzelni hogy nyilvánítják ki a nemtetszésüket...

2010. aug. 29. 23:30
 7/15 Fullteam ***** válasza:
mert az írásból egyesek nagyon tudják,ki a Jobbikos,és ki nem.Ezért tart ott ez az ország,ahol..Sok majom!
2010. aug. 30. 00:26
 8/15 anonim ***** válasza:
36%
Mert hülye vagy.Vagy csak antimagyar.
2010. aug. 30. 01:39
 9/15 anonim ***** válasza:

"facebookon nyomtam egy Like-t az MSZP-nek"

Itt a nagy kérdés inkább az, hogy miért nyomtad.

2010. aug. 30. 02:39
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,

Utolsónak: nem nehéz kitalálni :)

2010. aug. 30. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!