Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok! nem féltek hogy a...

Balosok! nem féltek hogy a baloldal MEGINT átver titeket?

Figyelt kérdés

főleg a fiatalokhoz szól a kérdés!

Gyurcsány 2006 ban nyert és kiszivárgott hangfelvételben elismerte hogy amit mondot kampányban hazugság volt és meglopta az országot...

"hazudtunk reggel,éjjel,meg este!"

"nem csináltunk semmit 4 évig"

"ha el kell számolni az országnak hogy mit csináltunk 4 év alatt, akkor mit mondunk?"

tehát nem érzitek azt hogy a baloldal megint átver titeket mint 2006 ban az embereket?

2021. aug. 20. 20:43
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
92%
#31 ne relativizálj! Azt kérted, mondjon legalább egyet, mondott több tucatot. Itt az ideje bocsánatot kérned!
2021. aug. 21. 08:25
 32/32 anonim ***** válasza:
94%

Mit tett a fidesz?

Én nem fogok neked linkezgetni, a saját bőrömön éreztem, hogy mit tett.

- a minimálbéres szüleimet még nagyobb nyomorba taszította a megadóztatott minimálbérrel

- amikor fiatalon először kellett volna munkába állnom az általad említett válság idején, egy fidelitasos megkeresett, hogy ha belépek, akkor lesz munkám. Nem léptem be, nem lett. Fiatalon munkanélküli voltam egy évig egy olyan szakmával amivel ma azonnal találnék munkát. Alkalmi munkákból kellett élnem.

- Egyetemre mentem egy akkori felsőoktatási szakképzésre, és amikor megszereztem volna elég pontot egy közgazdász szakra, vezéreink kitalálták, hogy állami helyre max 10 embert vesznek fel szakonként. Nem lettem közgazdász, nem tudtam volna kifizetni saját zsebből

- mára minden második ismerősöm külföldön él és dolgozik, mert olyan jól meg lehet itt élni

- a fidesz lakástámogatásainak hála a kis összegyűjtött önerőm semmit nem ér egy lakáshoz, ha nem vállalok be 3 gyereket, de sajnos én nem is tudnék...

- az egészségügy olyan jól szuperál, hogy pár éve egy baleset után, miután megröntgeneztek, azt mondták, hogy most várjak egy pár órát az eredményre, de lehet nem lesz mert nincs orvos aki kiértékelje a felvételt...

Máskor ortopédiára szerettem volna eljutni, de összesen heti 1x4 órában van orvos, amire úgy kell versengeni időpontokért. Amikor megnyílt az időpontfoglalás, elárulom, 2 perc alatt egy hónapra előre elfogytak az időpontok. Oda se jutottam be. De a legjobb, egy rokonom agydaganattal küzd, a covid előtt derült ki. Hála vezéreid szabályozásainak nem műtötték meg, mert nem lehetett ilyen műtétet végezni covid alatt!!

Nem érzem, hogy átver a baloldal? Nem, nem érzem, nekem ez az utolsó reményem. Nem kell egyetértened velem és a többi fideszesnek sem. De ezek a dolgok a fidesz kormányzásának köszönhetően történtek velem. És tudnék még sok mindent felsorolni, végeláthatatlan a lista. Biztos velem van a baj, hogy nem szeretném már ezeket újra és újra átélni.

2021. aug. 21. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!