Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baja az emberek többségén...

Mi a baja az emberek többségének a Fidesszel miután a Fideszt akarták hatalomra?

Figyelt kérdés

Nem értem, ha megszavaztátok a 2/3-ot, azthittem, hogy azért tettétek, mert a Fideszt akartátok hatalomra juttatni. A kívánság teljesült, a Fidesz van hatalmon és mást se hallok csak a Fidesz sértegetését.

Ez most olyan, mintha az étteremben Tatár beefsteak-et rendelnél, miközben nem vagy biztos benne, hogy szeretni fogod, aztán panaszkodnál és hisztiznél, hogy nem ízlik.

Fideszt akartatok, Fidesz lett, és mégis morogtok.

Lehetséges, hogy magára a Jóistenre lehetett volna szavazni, aki varázsütésre Japán fejlettségűvé változtatná Magyarországot, arra is morognátok?

2010. aug. 29. 22:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
16%

00:09

"1998-2002-ben ha jól csinált valamit a fidesz akkor miért nem szavazták meg?"

Mert jött a debil petike, 50%-os béremelést és egy csomó nyugdíjemelést ígért, meg még pár tucat hasonló remek dolgot. Hogy a fenébe ne lett volna népszerű? És hogy ne lett volna népszerű a még idiótább ferike, aki 2006-ban áfát csökkentett, miután előzőleg már százmilliárdokat osztogatott szét 2005-ben?

Ez a politikai logika egészen a majdnem-államcsődig tartott. Az volt, 2006 nyara, majd 2008 ősze, a kijózanodás a petike-féle, az imádott ferike által folytatott baloldali "pénzt fakasztunk a semmiből, és a nyugdíjasoknak adjuk" álomból.

A baloldalnak ahhoz van esze, hogy szénné adóztatja a vállalkozókat és a dolgozókat, majd az adókat szétosztja a nyugdíjasok, segélyen élők és más "érdemes" rétegek között. Amikor már nem elég ehhez az adó, akkor hitelt vesz fel. Ez a stratégia népszerű, egészen a szükségszerűen bekövetkező csődhelyzetig.

Utána mindig, mint 1990-1994-ben és mint most, a jobboldalra hárul a feladat, hogy csináljon valamit a baloldali idióták által hátrahagyott csődtömegből.

2002-2010-ben a baloldal megmutatta, mihez ért, végigcsinálták a teljes ciklust csodálatos béremelésektől egészen a csődig. Szép teljesítmény, hogy ilyen gyorsan megismételték, ami egyszer már 1949 és 1989 között is sikerült nekik.

2010. aug. 30. 02:52
 22/29 anonim ***** válasza:
13%
Semmi bajom nincs a fidesszel. Hajrá fidesz!
2010. aug. 30. 08:19
 23/29 anonim ***** válasza:
49%

[link]

Tessék, ezért nem szavaztam a Fideszre!

Hozzáteszem a tatár beefsteak egy nagyon jó étel, ezért nem is szabad még csak hasonlítani sem a Fideszhez!

Továbbá, miért is szavaztak annyian rájuk? Sajnos a magyar egy elég butítható nép, sokan bedőltek neki...

DE ahány viktátoros ismerősöm van, mindegyik azt mondja a két kezét törték volna le amikor x-eltek.

A gazdagok pártja, nem a szegényeké. Egykulcsos adóval sok embernek alá fog tenni, és mint tudjuk a munkások vannak többen kevesebben a gazdagok

És aki 2 nap alatt sem képes ugyanazt mondani? lsd imf, aki amióta csak hatalmon van dönti be a forintot? Az ilyet? És még miért is kellene? Nevetséges, Mo-n röhög mindenki de nagyot fog bukni orbán és ezt saját magának köszönheti azt hiszi ő a király, nevetséges. Elég volt belőlük már egyser 4 év, ja az egykulcsos szja-t? Csak a gazdagokat támogatja? A kiskeresetűeknél meg elveszi a pénzt? A nevetséges cselédtörvnyét? Mintha olyan megszokott lenne itt, hogy mindenki takarítót, babysittyert alkalmaz...

a devizahitelesekt a nyomorba dönti lassan a forint bedöntésével (ezt lehet szándokan is csinálja az infláció végett)- es ne jöjjön senki azzal, hogy segíti őket az eszközkezelővel, Bajnai ugyanezt találta ki egy éve-ezzel rohadt semmi újat sem mondott.

2010. aug. 30. 09:41
 24/29 anonim ***** válasza:
51%

[link]

he he

Bárcsak Orbánt is eltiltanák, de nemcsak a politikától kellene, hanem Mo-tól is!!!!!!!!

2010. aug. 30. 11:31
 25/29 anonim ***** válasza:
39%
Amúgy nem a valós (tehát szavazásra jogosultak közül) többség szavazta meg a Fideszt, hanem csak azok közül a többség, akik egyáltalán elmentek szavazni, a szavazásra jogosultaknak kb. a fele (ilyen-olyan okból) el se ment szavazni. Hogy miért, azt nem húzhatjuk rá egységesen mindenkire, hogy azért, mert nem akart, ha pl. valaki aznap szült vagy műtötték, kétlem, hogy tudott volna szavazni.
2010. aug. 30. 12:30
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

Morogni(finom vagyok) csak ti tudtok,nem tudjátok megemészteni a MSZP vereségét,amit maguknak köszönhetnek.

Az étteremben választhatsz,de itt a magyar nép választ és

ne becsüld le.Igen meg vagyunk elégedve a 3 hónapi tevékeny-

ségükkel.A csalóknak rács mögött a helyük..Hajrá FIDESZ!

2010. aug. 30. 17:03
 27/29 anonim ***** válasza:
60%
17:03 - Bocs, de én úgy tudom, hogy nem csak a Fidesz és az MSZP létezik... Nem vagy te egy kicsit elvakult?
2010. aug. 30. 17:16
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

"Fideszt akartatok, Fidesz lett, és mégis morogtok."

Mert azt hitték a cigány a magyart fogja segíteni...

Teljesen mindegy, hogy a 2 nagy párt közül melyik jut hatalomra, nekünk egyiktől se lesz jobb. Ezt már bebizonyították. Mindig azt hirdetik a választások előtt, hogy ilyen fizetésemelések, adócsökkentések, jobb lesz a szegényeknek. Na, ebből én eddig nem sokat tapasztaltam.

2010. aug. 30. 19:18
 29/29 anonim ***** válasza:
44%

"Amúgy nem a valós (tehát szavazásra jogosultak közül) többség szavazta meg a Fideszt, hanem csak azok közül a többség, akik egyáltalán elmentek szavazni"

OK, akkor számoljunk így. A szavazásra jogosultak közül hány % szavazott a nagyszerű emeszpére? És a csodálatos jobbikra? :))))

2010. aug. 30. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!