Mi a baja az emberek többségének a Fidesszel miután a Fideszt akarták hatalomra?
Nem értem, ha megszavaztátok a 2/3-ot, azthittem, hogy azért tettétek, mert a Fideszt akartátok hatalomra juttatni. A kívánság teljesült, a Fidesz van hatalmon és mást se hallok csak a Fidesz sértegetését.
Ez most olyan, mintha az étteremben Tatár beefsteak-et rendelnél, miközben nem vagy biztos benne, hogy szeretni fogod, aztán panaszkodnál és hisztiznél, hogy nem ízlik.
Fideszt akartatok, Fidesz lett, és mégis morogtok.
Lehetséges, hogy magára a Jóistenre lehetett volna szavazni, aki varázsütésre Japán fejlettségűvé változtatná Magyarországot, arra is morognátok?
00:09
"1998-2002-ben ha jól csinált valamit a fidesz akkor miért nem szavazták meg?"
Mert jött a debil petike, 50%-os béremelést és egy csomó nyugdíjemelést ígért, meg még pár tucat hasonló remek dolgot. Hogy a fenébe ne lett volna népszerű? És hogy ne lett volna népszerű a még idiótább ferike, aki 2006-ban áfát csökkentett, miután előzőleg már százmilliárdokat osztogatott szét 2005-ben?
Ez a politikai logika egészen a majdnem-államcsődig tartott. Az volt, 2006 nyara, majd 2008 ősze, a kijózanodás a petike-féle, az imádott ferike által folytatott baloldali "pénzt fakasztunk a semmiből, és a nyugdíjasoknak adjuk" álomból.
A baloldalnak ahhoz van esze, hogy szénné adóztatja a vállalkozókat és a dolgozókat, majd az adókat szétosztja a nyugdíjasok, segélyen élők és más "érdemes" rétegek között. Amikor már nem elég ehhez az adó, akkor hitelt vesz fel. Ez a stratégia népszerű, egészen a szükségszerűen bekövetkező csődhelyzetig.
Utána mindig, mint 1990-1994-ben és mint most, a jobboldalra hárul a feladat, hogy csináljon valamit a baloldali idióták által hátrahagyott csődtömegből.
2002-2010-ben a baloldal megmutatta, mihez ért, végigcsinálták a teljes ciklust csodálatos béremelésektől egészen a csődig. Szép teljesítmény, hogy ilyen gyorsan megismételték, ami egyszer már 1949 és 1989 között is sikerült nekik.
Tessék, ezért nem szavaztam a Fideszre!
Hozzáteszem a tatár beefsteak egy nagyon jó étel, ezért nem is szabad még csak hasonlítani sem a Fideszhez!
Továbbá, miért is szavaztak annyian rájuk? Sajnos a magyar egy elég butítható nép, sokan bedőltek neki...
DE ahány viktátoros ismerősöm van, mindegyik azt mondja a két kezét törték volna le amikor x-eltek.
A gazdagok pártja, nem a szegényeké. Egykulcsos adóval sok embernek alá fog tenni, és mint tudjuk a munkások vannak többen kevesebben a gazdagok
És aki 2 nap alatt sem képes ugyanazt mondani? lsd imf, aki amióta csak hatalmon van dönti be a forintot? Az ilyet? És még miért is kellene? Nevetséges, Mo-n röhög mindenki de nagyot fog bukni orbán és ezt saját magának köszönheti azt hiszi ő a király, nevetséges. Elég volt belőlük már egyser 4 év, ja az egykulcsos szja-t? Csak a gazdagokat támogatja? A kiskeresetűeknél meg elveszi a pénzt? A nevetséges cselédtörvnyét? Mintha olyan megszokott lenne itt, hogy mindenki takarítót, babysittyert alkalmaz...
a devizahitelesekt a nyomorba dönti lassan a forint bedöntésével (ezt lehet szándokan is csinálja az infláció végett)- es ne jöjjön senki azzal, hogy segíti őket az eszközkezelővel, Bajnai ugyanezt találta ki egy éve-ezzel rohadt semmi újat sem mondott.
Morogni(finom vagyok) csak ti tudtok,nem tudjátok megemészteni a MSZP vereségét,amit maguknak köszönhetnek.
Az étteremben választhatsz,de itt a magyar nép választ és
ne becsüld le.Igen meg vagyunk elégedve a 3 hónapi tevékeny-
ségükkel.A csalóknak rács mögött a helyük..Hajrá FIDESZ!
"Fideszt akartatok, Fidesz lett, és mégis morogtok."
Mert azt hitték a cigány a magyart fogja segíteni...
Teljesen mindegy, hogy a 2 nagy párt közül melyik jut hatalomra, nekünk egyiktől se lesz jobb. Ezt már bebizonyították. Mindig azt hirdetik a választások előtt, hogy ilyen fizetésemelések, adócsökkentések, jobb lesz a szegényeknek. Na, ebből én eddig nem sokat tapasztaltam.
"Amúgy nem a valós (tehát szavazásra jogosultak közül) többség szavazta meg a Fideszt, hanem csak azok közül a többség, akik egyáltalán elmentek szavazni"
OK, akkor számoljunk így. A szavazásra jogosultak közül hány % szavazott a nagyszerű emeszpére? És a csodálatos jobbikra? :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!