Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baja az emberek többségén...

Mi a baja az emberek többségének a Fidesszel miután a Fideszt akarták hatalomra?

Figyelt kérdés

Nem értem, ha megszavaztátok a 2/3-ot, azthittem, hogy azért tettétek, mert a Fideszt akartátok hatalomra juttatni. A kívánság teljesült, a Fidesz van hatalmon és mást se hallok csak a Fidesz sértegetését.

Ez most olyan, mintha az étteremben Tatár beefsteak-et rendelnél, miközben nem vagy biztos benne, hogy szeretni fogod, aztán panaszkodnál és hisztiznél, hogy nem ízlik.

Fideszt akartatok, Fidesz lett, és mégis morogtok.

Lehetséges, hogy magára a Jóistenre lehetett volna szavazni, aki varázsütésre Japán fejlettségűvé változtatná Magyarországot, arra is morognátok?

2010. aug. 29. 22:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
42%

Én sem szavaztam a Fideszre. Elég olvt belőlük az előző kormányzása alatt.

A közvélemény-kutatások pedig félrevezetőek. 3.000.- ember véleményére alapoznak. Azért beszélnek a Fidesz szimpatizánsok növekedéséről,hogy a választásokhoz "kedvet" csináljanak.

2010. aug. 29. 23:17
 12/29 anonim ***** válasza:
22%
mert az emberek hülyék Magyarországon megszavaznak egy pártot a szarból mitn tudjuk nem lehet jót csinálni secperc alatt eggik párt sem jó csak vanank olyan pártok kik egy kicsit kevesebb lop el és már aza kicsi is sokat számít én am fidesz és jobbik párti vagyok szeritnem már olyan pártnak h mszp nem kellene léteznie mert mondhatnak bármit az mszmpnek az utódpártja lehúroghattok de én így tartom és lehet h hülye vagyok 15éves létemre de ezaz igazság sok midnen után kellene járni az emberek magyarországon még túl butosok a demokráciához mert nem nevezem őket meg de olyanok is szavazhatnak akik iskolázatlanok vagy ha még jártak is iskolába arra szavaznak aki ad nekik kenyeret meg cukrot a választások idején meg tart egy falunapot amin van ingyen pia kaja aztá nemg nyeri képviselői posztot és szarja le ez ahol én lakok bevált aztán évenként cserélgetjük a képviselőnket -.- de sose semmi sem változik évek óta!!ez tapasztalat kicsit sok lett de én ezt gondolom és utána lhet olvasni sok minden nem minden 15éves csak msnezésre használja a netet!!!
2010. aug. 29. 23:23
 13/29 Fullteam ***** válasza:
41%

ugy van,ahogy leírta az utolsó! mert mit csinál minden párt választás előtt? elmennek a legszegényebb településekre az országba,aztán odadugnak a bácsinak egy 5ezrest,hogy szavvazzon xy pártra.Ennyi a titok nyitja.

sajnos pénzel manapság bármit el lehet érni.

2010. aug. 29. 23:35
 14/29 anonim ***** válasza:
41%

23:23 ha Fidesz és Jobbik párti vagy (amúgy érdekes, hogy sokan mind a kettőt szeretik, ahhoz képest, hogy ezek látszólag ott marnak egymásba, ahol csak tudnak, de mindegy) akkor inkább örülnöd kellene annak, hogy 2/3-ot kaptak a kedvenceid, és ne a már amúgy is kicsire zsugorodott légteret sajnáld a baloldaltól. Felhívom a figyelmedet arra, hogy a az MSZP-n kívül jelenleg nincsen meggyőző baloldali alternatíva.

Amikor pedig azokat a szerencsétleneket szidjátok, akik nem értenek a politikához, illetve akiknek adnak egy korsó sört, és máris szavaznak, nem jut eszetekbe, hogy az idén feltehetőleg ők szép számmal is a Fideszre szavaztak?

2010. aug. 29. 23:45
 15/29 anonim ***** válasza:
61%
Ez most azon kevés alkalmak egyike, amikor egyet értek Walter Sobchak-kal. Ezt meg is jegyzem magamnak.
2010. aug. 29. 23:53
 16/29 anonim ***** válasza:
33%
értem hogy mire gondolsz de nem ennek kéne mennie Magyarországon és akkor felmerükl egy kérdés h egyáltalán van régiesen szólva olyan politkus aki a nép javát szolgálná most nem azt mondom hogy ne legyen milliomos egy politikus csak azért még sem kéne ennyi pénzt ellopni és am én örülök h a fidesz nyert és én bízok bennük é én helyes magatartásnak tartom h nem akar több kölcsönt ha ez másképp megoldható az Unióról meg csak annyit hogy a fejlettevv országok aki beléptek már már azon gondolkoznak h kilépjenek csak az nem olyan könnyű ki van ez találva h ne legyen olyan egysezrű szeritnetek svájc vagy norvégia miért nem akar belépni ausztria már azt fontolgatja hogy kilép az Európai Uniónak csak 6milió magygarra van szügsége ja és 2015 tervezik felvenni Törökországot később pedig Izraelt ez most mi teszem fel ezt a kérdést törökországot csak azért akarják felvenni a listára h legyen olyan ember aki meg veszi az EU-s szemetet gondolom észre vettétek h most már hála a jó Istennek egyre tb termékre ráírták h magyar termék mert észre vették h a magyar ember jobban meg veszi azt amire rá van írva h magyar ez természetes csak azt bírom h a Szerencsi tortabevonóra rávan írva h Származásiország: Csehország röhögnöm kell ott van a kabai cukor gyár Közép-Európa legfejlettebb cukorgyára votl mi maradt belőle semmi a fidesz mellett szól h már most egy ipariparkot létesítenek ott és igen jobb lesz legalább is nagyon remélem mert 8éven keresztül sok szemétséget ellehet követni sajnos...
2010. aug. 29. 23:59
 17/29 anonim ***** válasza:
47%

1998-2002-ben ha jól csinált valamit a fidesz akkor miért nem szavazták meg? Lehet, hogy elege lett az emberekne. 2002 óta Orbán csak arra készült, hogy átvegye az uralmat.

De ők is tudják, hogy folytatni kell a gazdasági programot. de majd csak az önormányzati vál. után.

2010. aug. 30. 00:09
 18/29 anonim ***** válasza:
64%
ez valóban lehetséges de hátha nem most egy pártnak am nem az lennne a fontos h minél tovább fent maradhasson végülis ha már pénzt akarnak keresni akk akk minél tovább ők maradnak annál több pénzhez jutnak
2010. aug. 30. 00:13
 19/29 anonim ***** válasza:
64%
Én nem őket akartam. :-)
2010. aug. 30. 00:55
 20/29 anonim ***** válasza:
13%

"Mi a baja az emberek többségének a Fidesszel"

Semmi. A közvéleménykutatások szerint kb. ugyanannyian fogadják el, illetve utasítják el a Fidesz politikáját, mint a választás előtt. Semmit sem változott a közhangulat. Aki a Fideszre szavazott, kb. azt kapta, amit várt. Aki nem, az hisztizik. De ő nem is szavazott a fideszre.

"A kívánság teljesült, a Fidesz van hatalmon és mást se hallok csak a Fidesz sértegetését."

A gyk-n persze, ahol kb. 70% jobbik, 20% mszp az arány.

"Lehetséges, hogy magára a Jóistenre lehetett volna szavazni, aki varázsütésre Japán fejlettségűvé változtatná Magyarországot, arra is morognátok?"

Nem. A szocik ezzel úgy vannak, hogy még ha államcsőd is van, még ha teljesen tönkremegy is az ország, ameddig imádott Ferikéjük van kormányon, addig boldogok.

A jobbikosok meg rosszkedvből szavaztak a Jobbikra, ők morgolódnának akkor is, ha Mo. hirtelen Japán fejlettségű lenne. Mert a depressziós jobbikosok vagy azt mondanák ere, hogy ez kevés, ennél is több kell, vagy pedig akkor is csak az összeesküvést meg az összeomlást látnák mindenben.

2010. aug. 30. 02:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!