Vajon mi lesz majd, ha a Klárikát leszavazzák az ellenzéki előválasztáson?
Bár leszavaznák...
Tökösebb jelölt kell a népnek!
#2 Értem én hogy miről szól az előválasztás. Viszont már a DK-s propagandában is látszik hogy Dobrev nagyon bízik abban hogy ő nyeri.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy vajon mit szól majd hozzá ha mégsem ő fogja.
Az előválasztás során egy dolgot nem vesznek figyelembe az ellenzéki politikusok sem, és a jelöltek sem.
Van/ lesz minimum 4 "erős" jelölt. A végén egy valaki lesz Orbán Viktor kihívója. A többi máris vesztes, és akkor az egyéni jelöltekről még nem is beszélve!!
Az ellenzék nem tudja megcsinálni azt, amit a Fidesz, hogy egy zászló, egy tábor.
Ezek a feszültségek az ellenzéki oldalon nem most, hanem majd télen- tavasszal fognak előjönni... most még megy a hurrá optimizmus... akkor már nem lesz minden ilyen szép!!
Ha Jakakab, Dobrev, Karácsony lesz a sorrend az első forduló után, akkor majd Karácsony bejelenti, hogy neki már valós esélye nincs, ezért dőljön el a jelöltség a két első helyezett között.
Talán még mond majd olyat is, hogy nagyon hasonló dolgokat képvisel ő és Dobreb...
#3: Jó, hát a Jakab meg a Karácsony is nagyon bízik benne, hogy ő nyer majd.
Mi történik, ha nem Dobrev nyeri? Semmi, onnantól a DK is a győztest fogja támogatni. Ugyanez megtörtént a főpolgármesteri előválasztáson, Karácsony legyőzte Kálmán Olgát, a DK jelöltjét, onnantól a DK is Karácsonyt támogatta.
#9!
A nagy különbség az, hogy DK is Karácsonyt támogatta az önkormányzati előválasztáson, csak utolsó pillanatban Fletó kitaláta, hogy benevezi Kálmán Olgát, hátha teljesen házon belüli emberi nyeri az előválasztást.
De pár nap alatt nem lehet felépíteni egy jelöltet.
Ezzel szemben Dorevre már százmilliókat költöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!