Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy ilyen kép után még hányan...

Egy ilyen kép után még hányan hiszik el, hogy az LMBTQ semmit nem akar a gyerekektől?

Figyelt kérdés

[link]

Igazából nem is a kép a leglényegesebb (az csak rémisztő), hanem az, hogy ez egy LMBTQ versenyen ELSŐ helyezett lett 13.000(!) db beküldött kép közül. Egy kép, amin egy kifejezett szexuális fétist reprezentáló öltözetben állnak férfiak, köztük egy kislánnyal.

Kiválaszthattak volna BÁRMI mást a 13.000 kép közül. Mégis ezt találták a legjobbnak.

Ez mit mond el az LMBTQ értékrendjéről és szándékairól? Mit mond erre egy LMBTQ-védő aktivista? Hogyan lehet ezt védeni? Vagy ez is csak fideszes propaganda és meg sem történt?

(Az első kommentelő amúgy szeretné kiplakátolni ezzel a képpel Budapestet.)

2021. aug. 19. 10:10
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
83%

Gyerekek itt a bizonyíték, bogy működik a csúnya meleglobbi propagandája (vagy józan ész és érvelés???)

40-es elmagyarázta a kép tartalmát, hátterét és logikáját én pedig már értem is...már nem tekintek rá elutasítóként, nem érzem, hogy megbotránykoztató lenne. Az egész probléma a társadalmi tudatból fakad, és, hogy Magyarországon élek, nevelkedtem. Remélem másra is hat a propaganda (józan ész), és megértik a mondanivalóját a képnek!

2021. aug. 19. 14:35
 42/45 anonim ***** válasza:

29

Melegek?

Szerinted mit jelent az LMBTQ? Hogy meleg valaki? :DDDD

2021. aug. 19. 15:11
 43/45 anonim ***** válasza:
90%

Most olvasom én is a kérdező 29-es hozzászólását, és valóban van benne kiigazízani való.

"Te ez alapján akarod ráhúzni az össze nácira azt, hogy tömeggyilkos szándékai vannak? Hiszen az összes többi nem mond ilyet, tehát nincsenek ilyen szándékai."

A 27-es hasonlatát inkább úgy kell értelmezni, hogy a világnak mondjuk 15%-a nacionalista, aki úgy gondolja, hogy a világot nemzeti alapon kell megszervezni, és a nemzetek keveredése nem szerencsés, és van úgy 100-200 ezer náci, aki ki akarja irtani a világból a kisebbségeket. Amit ő mond, hogy a nacionalistákat ne nézd nácinak.

Egyúttal az lmbt rövidítés nem csak melegeket takar, hanem leszbikusokat, biszexuálisokat, transzneműeket - meg gyanítom az őket támogatókat. Gondolom, erre együttesen a 27-es 15%-ot, de még valószínűbbnek tartom, hogy csak hasraütésszerűen mondott két számot, amivel érzékeltetheti a mondandóját.

2021. aug. 19. 15:20
 44/45 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
20%
Orbán Viktorra szavazok 2022 ben.
2021. aug. 21. 11:27
 45/45 anonim ***** válasza:
Ez a kép arról szól szerintem, hogy a gyerekek mennyire tiszták még, mindent/ mindenkit elfogadnak, olyannak amilyen, nekik még nincsenek előítéleteik, nem bírálnak, a szocalizálódás során tanulnak meg jó és rossz dolgokat.
2021. szept. 18. 00:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!