Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a magyarok a "legfogatlanabb nemzet" Európában? Meglepődtök?

Figyelt kérdés

[link]

Fogorvosok megerősítettél, borzalmas állapotban van az átlag magyar fogazata. Bár min is lepődök meg, itt ahol mindenben Európa alját súroljuk, ez vajon miért lenne kivétel.

Te meglepődtél?

2021. aug. 18. 13:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
26%
Nem is tudom, hogy melyik rosszabb...ha nincs fogunk, vagy ha élen járunk nemi betegségekben? Mert Nyugaton aztán tarol mindenféle nemi baj. Akkor inkább fogam ne legyen.
2021. aug. 18. 14:40
 12/23 anonim ***** válasza:
47%
Hajaj, vigyázz 12-es, errefelé a Szent Sérthetetlen Nyugat hibáit megemlíteni komoly vétség, szóval Nyugaton a szar is csokiízű!
2021. aug. 18. 14:45
 13/23 anonim ***** válasza:
33%

13

Attól még tény, hogy a legtöbb nyugati nyakig jár a nemi fertőzésekben.

2021. aug. 18. 14:51
 14/23 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező

Ez egy fogászati propaganda cikk, amivel szeretnék elérni hogy sokan észbe kapjanak és rohanjanak fogorvoshoz. Le is van benne írva, jelentős bevételcsökkenésük van egyes területeken, mert a fogászati turizmus most nem megy olyan sebességgel, nem jönnek nyugatról a páciensek.

Azonban vannak benne hülyeségek is, mint pl. ez: "A szakember mint mondja, nem kell fogorvosnak lenni ahhoz, hogy lássuk, milyen sok embernek hiányzik egy-egy vagy akár több foga, hazánkban ez a legszembetűnőbb fogászati probléma. A jelenség hátterében az áll, hogy a fogpótlás egyértelműen az egyik legdrágább beavatkozás, amit sokan nem engedhetnek meg maguknak"

Nekem is hiányzik egy fogam és semmi köze ahhoz hogy mennyi pénzem van. Most fogunk kifizetni a gyerek fogszabályozójára fél milliót, ebben az évben háromszor voltam már fogorvosnál, otthagytam kb. 80 ezer forintot, mert magán fogorvoshoz járunk. Egyszerűen a fogamat nem lehetett megmenteni vagy 20 évvel ezelőtt és ahhoz hogy fogpótlás legyen vagy egy összetett fogászati beavatkozás kellene csontba beültetett titán csavarral, egyebekkel, vagy a mellette levő két egészséges fogamat kellett volna lecsiszolni, hogy koronát rakhassanak rá. Egy fog hiányáért ezeket nem vállaltam be. Ennyi.

Viszont egyetlen szó sincsen a cikkben arról amit a kérdésedbe írtál ki, NINCSEN BENNE hogy borzalmas állapotban van a magyarok fogazata és olyan meg végképpen NINCSEN benne, hogy mi lennénk a legfogatlanabb nemzet. Honnan szedted ezeket a hülyeségeket?

2021. aug. 18. 15:03
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
13) tényleg csokiízű.csak még nem kóstoltad.
2021. aug. 18. 15:03
 16/23 anonim ***** válasza:
81%
Régen a külföldiek átjártak Magyarországra fogorvoshoz, mert itt annyival olcsóbb volt még utazással is. Nyilván nem az amalgám tömés. Ma már ők sem jönnek...
2021. aug. 18. 15:17
 17/23 anonim ***** válasza:
42%

Amúgy biztos van benne valami.

Olcsó, egészségtelen ételek. Mellette a magyar konyha sem épp egészséges. Alapból a száj higiéniára sokan nem adnak.

Másrészt alacsony fizetések mellett nehéz vagyonokat kiadni az SZTK-s fogászat meg olyan hogy inkább pusztulok el a fájdalomban, mint hogy oda menjek.

2021. aug. 18. 15:20
 18/23 anonim ***** válasza:
45%

#17 MOST nem jönnek, mert nem jöhetnek a járvány miatt. Amint TŐLÜK szabadon lehet utazni, megint jönni fognak.

Nem itt van a gond, hanem ott ahonnan jönnek, mert vagy védettségi kártya kell vagy tesztelés és még így is van ahol utána karanténba kell menniük.

2021. aug. 18. 15:21
 19/23 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Ez csak az igénytelenségen múlik nem máson. Nekem könnyen romlanak a fogaim. Ha nem járnék rendszeresen már 5-nél nem lenne több fogam. De"csak"3 hiányzik. Ma pont voltam fogorvosnál vvan egy ici pici hiba. Na pont elromlott a fúró. Mehetek jövő héten újra. Egyébként a tömés államiban ingyenes. Tehát tényleg csak igénytelenség kérdése az egész
2021. aug. 18. 17:06
 20/23 anonim ***** válasza:
#14 mutass pár ilyen "tényt"!
2021. aug. 18. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!