Mit szóltok hozzá, hogy a magyarok a "legfogatlanabb nemzet" Európában? Meglepődtök?
Figyelt kérdés
Fogorvosok megerősítettél, borzalmas állapotban van az átlag magyar fogazata. Bár min is lepődök meg, itt ahol mindenben Európa alját súroljuk, ez vajon miért lenne kivétel.
Te meglepődtél?
2021. aug. 18. 13:12
A kérdező szavazást indított:
Meglepődtem.
Kicsit.
Dehogy lepődtem meg, alap, hogy ebben is az EU legalján vagyunk.
36 szavazat
1/23 anonim válasza:
Én a Románokra tippeltem volna.
2/23 Norbán válasza:
Minek a fogsor?
A krumplipüré anélkül is fogyasztható!
3/23 anonim válasza:
Ez azért van, mert nagyon rossz az emberek szájhigiéniája, nem vigyáznak a fogaikra, így azok tönkre mennek. A fogászat meg elképesztően drága, hiába rugóznak ezen a magyar fogorvosok, egyszerűen nem tudjuk kifizetni az ellátást. De nem csak pénz kérdése, nézd meg a magyar politikusok fogazatát, Áder, karigeri stb. nekik lenne pénzük megcsináltatni a fogaikat, mégsem foglalkoznak vele.
4/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem meglepő. A magyar egy elég igénytelen nép... most komolyan ezeknek a Balaton a riviéra 🤣
5/23 anonim válasza:
Semmi ilyet nem írnak, hogy mi lennénk a legfogatlanabb nemzet Európában, azt írják, hogy rosszak a fogaink, különösen a legfejlettebb országokhoz képest. Szóval sikerült a kérdésben csúsztatni, hazudni, gratulálok. Valószínűleg a szlovákoknak, lengyeleknek, horvátoknak... hasonlóan rossz a fogazatuk, a románoknak, bolgároknak, szerbeknek meg rosszabb. A bezzegezés mikor jön?
6/23 A kérdező kommentje:
Románia az már ezerszer fejlettebb nálunk mindenben.
2021. aug. 18. 13:40
7/23 anonim válasza:
#6 A GDP/fő nálunk 4000 dollárral magasabb, úgyhogy nincs igazad.
8/23 anonim válasza:
"A fogászat meg elképesztően drága, hiába rugóznak ezen a magyar fogorvosok, egyszerűen nem tudjuk kifizetni az ellátást."
Ha nincs pénzed magánra, a körzeti fogorvosnál szinte mindent megkapsz ingyen a fogpótlásokon kívül. Félévenkénti / évenkénti kotroll mellett fogkőleszedés, szükség esetén tömés rutinbeavatkozásnak számít bármelyik fogorvosnál.
9/23 anonim válasza:
Minden egészségügyi mutatóban katasztrofálisan állunk Európához képest. Legyen az elhízás, alkoholivás, dohányzás, mentális betegségek, stb. Eleve 6 évvel kevesebbet is élünk, mint az osztrák. Na szóval lenne a furcsa, ha ezek ellenére az egészségnek pont ez a szegmense lenne kivétel, és szájápolásban bajnokok lennénk.
10/23 anonim válasza:
Nem lepődök meg, hiszen eddig is tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!