Pár éven belül, vagy akár 2022-ben, mi leszünk Európa Afganisztánja?
Egy szakmai tanulmány szerint (nem mentettem el a linket), 2022 lesz az utolsó választás (ha meg lesz tartva) amikor esélyünk lesz demokratikusan, háború nélkül leváltani az Orbán-rezsimet. Mert különben utána már annyira megszilárdul a rendszer, annyira autokratikusak lesznek a választások, hogy csak polgárháborúval lehet majd megdönteni.
Tehát nagy valószínűséggel, egy időzített bomba lesz az ország, hogy mikor robban ki majd a polgárháború.
Most még röhögünk meg köpködünk az afgánokra, de szakmai jóslatok szerint itt is pár éven belül elszabadulhat a pokol. Nem véletlen, hogy Orbán most nyolcadszor emelte a közpénz költséget "terrorelhárításra" azaz ellenzékiek Pegazusos lehallgatására. Ők is tartanak ezek szerint a háborútól.
Bizony az utóbbi 10-15 évben nálunk csökkent a legtöbbet az életszínvonal, a reálbérek, a közállapotok. Itt nőt legtöbbet a vagyon olló (magyarul itt lopták szét legjobban az országot a strómanok), mi kerültünk gazdasági középmezőnyből és demokrácia élbolyából az EU második legszegényebb és a legkevésbé demokratikus országává, valamint a legkorruptabb országává. És stb. stb.
Érthető a nagy felháborodás. Mi leszünk a helyi Afganisztán pár év múlva vagy már jövőre? Nekünk is majd menekülnünk kell, aki nem akar háborúzni, vagy veszít a háborúban?
Hogyan vegyek komolyan egy olyan "kérdezőt", aki még a böngészési előzményekről sem hallott.
(Tudom, hogy majd a szöveg, hogy a fideszes munkahelyen dolgozol, ezért csak inkognító módban mersz böngészni. Ja, talán munkaidőben dolgozni kellene! :)
)
"Egy szakmai tanulmány szerint (nem mentettem el a linket)"
:DDDD
Nézzétek meg: https://www.youtube.com/watch?v=L7e6tejlTNw
Azt hittem Afganisztánban mindig kötelező volt a nőknek az arcukat eltakarni, kiderült, hogy a 60-as években még egyetemre is jártak, volt hippikorszak, szórakozóhelyek és nem volt kötelező az arcot eltakarni, aki akarta eltakarta, aki akarta nem. Nagyon szerettek ott élni. 70-es években kezdődtek a gondok, mondom, akit érdekel, nézze meg, legalább az elejét. Számomra megdöbbentő, hogy honnan-hova jutottak.
Amihez persze kellett egy csúcs visszaesés.
Nevetséges, hogy milyen könnyen átverik az embert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!