Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyre több menekült jön Európába?

Egyre több menekült jön Európába?

Figyelt kérdés
Igyekszünk megoldást találni az egyre növekvő menekültszám miatt, de nem nagyon hallom miért is lettek ilyen sokan. Többségük honnan is jön? Szíria,Afganisztán,Irak,Észak Afrika. Az Egyesült Államok sokat tettek azért, hogy most itt tartsunk. Szerintetek?

2015. jún. 17. 01:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Meg milyen szemtelenek! Szerintem ezek kapják az infót, már Európában élő rokontól, vagy valakik belógatták nekik a mézesmadzagot.
2015. jún. 17. 01:18
 2/17 anonim ***** válasza:
2015. jún. 17. 01:27
 3/17 anonim válasza:
Úgy tudom azokból az országokból, ahol teret nyertek a terrorcsapatok: Isis miatt az Arab-félsziget, de nagy részük jön Afrikából is a Boko Haram miatt: Nigéria, Kamerun, Niger, Csád és elvileg Benin a következő célpontjuk
2015. jún. 17. 02:12
 4/17 anonim ***** válasza:
41%
Igen, egyértelműen amerikai-szabadkőműves összeesküvés áll a háttérben, szegény hazánkra is azért zúdulnak menekültek tömegei, hogy kiszorítsanak minket a Kárpát-medencéből, és egyedülálló vízkincseinket meg a pilisi szívcsakrát Tel Aviv-i zsidó gyíkemberek kezére játsszák át.
2015. jún. 17. 02:15
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

Sün Integré:

Szerintem telibetaláltad, ha kicsit szatirikusan is, az igazságot. Hallottam ismerősöktől, Izraelben az iskolában úgy tanulták a magyart mint nálunk az angolt. Magyar zászlók, Lánchíd kicsiben, új otthonunk felirat stb. Bementek az iskolába megkérdezni, hogy mi újság, és a tanár magyarul(!) válaszolt, hogy bizony ide szeretnének majd jönni.

1. kérdés: Miért ?

2015. jún. 17. 02:50
 6/17 anonim ***** válasza:
47%
"hallottam ismerősöktől" :DDDD
2015. jún. 17. 07:55
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom miért, honnan menekülnek, de volt szerencsém (sajnos) személyesen is megtapasztalni a bunkóságukat, dühüket, ordenáré viselkedésüket. Durva nagyon amit művelnek a menekültek.

A kis történetem:

Múlt héten mentünk haza a 2 hetes magyarországi nyaralásunkból vissza Angliába. Terepjáró autónk van (range rover) Calais volt a cél, mert onnan mentünk komppal tovább Doverba. Nem messze Calaistől egyszer arra lettünk figyelmesek, hogy mint a hangyák másznak a menekültek, futkároznak az autópályán. Ha kamion jött , szerencsétlen csak lépésben tudott haladni ha nem akart elgázolni több embert. Mivel lassan tudott menni a menekültek mint a légy a légypapírra szó szerint megrohamozták a kamionokat. Tépték a ponyvákat. A kamionos semmit nem tudott tenni. (később a hajón hallottuk, hogy minden kamionos egyből a controllra ment, és rögtön jelezte, hogy megrohamozták a kamiont. Mi a férjemmel azt hittük az autósok megusszhatják, hiszen az autó, oda nem tudnak elbújni. Tévedtünk. Ráugrottak a mi kocsinkra, érthetetlen angolsággal csak azt hajtogatták, hogy "út, London, út meg amit nem is értettünk. Ajtónk bezárva, de rángatták. A férjem fogta, és elkezdett gyorsítani, mondván ha elüt valakit akkor sem érdekli. Persze az életüket ők is féltik, de romboltak. Mindkét tükröt letörték, a hátsó ablakot berepesztették. Mi még szerencsések voltunk, mert volt autós akinek úgy szállt fel a hajóra, hogy az egyik kerekében kés volt.

2015. jún. 17. 09:28
 8/17 anonim ***** válasza:

Az arab tavasz és az azt követő, illetve megelőző közel-keleti konfliktusok miatt: a szíriai és a jemeni polgárháború, az instabil afganisztáni és iraki helyzet, meg ugyanez elmondható Észak-Afrikára is.

Ezeknek a konfliktusoknak pedig a forrása az, hogy szándékosan kizsákmányoltuk, elnyomtuk a fejlődő országokat, a szélsőségeket pedig az adott politikai érdekeknek megfelelően fegyvereztük fel hol az egyik, hol a másik oldalon. Röviden vágtuk magunk alatt a fát, és most meg vagyunk lepődve, hogy leestünk.

A lényeg persze, hogy ezen a hozzáálláson tuti nem változtatunk még pár évtizedig - de ne legyen igazam.

2015. jún. 17. 11:17
 9/17 anonim ***** válasza:

Egy példa a kérdésbeli miértre:

"Tel Abiadból indultak el, ahol az Iszlám Állam a napokban összecsapott a kurd erőkkel."

[link]

@ 5.:

Te tudsz egyetlen racionális okot is, hogy miért akarnának Izraelből ide, Magyarországra jönni? Gondold végig alaposan...

2015. jún. 17. 15:24
 10/17 anonim válasza:
100%

Sajnos ezt most videóra is vették, egy magyar Wáberer kamiont fosztogatnak ezek a férgek és ezt fel tudta venni egy bolgár kamionos

https://www.youtube.com/watch?v=-amDKfV5Hdw

2015. jún. 17. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!