Egyre több menekült jön Európába?
Sün Integré:
Szerintem telibetaláltad, ha kicsit szatirikusan is, az igazságot. Hallottam ismerősöktől, Izraelben az iskolában úgy tanulták a magyart mint nálunk az angolt. Magyar zászlók, Lánchíd kicsiben, új otthonunk felirat stb. Bementek az iskolába megkérdezni, hogy mi újság, és a tanár magyarul(!) válaszolt, hogy bizony ide szeretnének majd jönni.
1. kérdés: Miért ?
Én nem tudom miért, honnan menekülnek, de volt szerencsém (sajnos) személyesen is megtapasztalni a bunkóságukat, dühüket, ordenáré viselkedésüket. Durva nagyon amit művelnek a menekültek.
A kis történetem:
Múlt héten mentünk haza a 2 hetes magyarországi nyaralásunkból vissza Angliába. Terepjáró autónk van (range rover) Calais volt a cél, mert onnan mentünk komppal tovább Doverba. Nem messze Calaistől egyszer arra lettünk figyelmesek, hogy mint a hangyák másznak a menekültek, futkároznak az autópályán. Ha kamion jött , szerencsétlen csak lépésben tudott haladni ha nem akart elgázolni több embert. Mivel lassan tudott menni a menekültek mint a légy a légypapírra szó szerint megrohamozták a kamionokat. Tépték a ponyvákat. A kamionos semmit nem tudott tenni. (később a hajón hallottuk, hogy minden kamionos egyből a controllra ment, és rögtön jelezte, hogy megrohamozták a kamiont. Mi a férjemmel azt hittük az autósok megusszhatják, hiszen az autó, oda nem tudnak elbújni. Tévedtünk. Ráugrottak a mi kocsinkra, érthetetlen angolsággal csak azt hajtogatták, hogy "út, London, út meg amit nem is értettünk. Ajtónk bezárva, de rángatták. A férjem fogta, és elkezdett gyorsítani, mondván ha elüt valakit akkor sem érdekli. Persze az életüket ők is féltik, de romboltak. Mindkét tükröt letörték, a hátsó ablakot berepesztették. Mi még szerencsések voltunk, mert volt autós akinek úgy szállt fel a hajóra, hogy az egyik kerekében kés volt.
Az arab tavasz és az azt követő, illetve megelőző közel-keleti konfliktusok miatt: a szíriai és a jemeni polgárháború, az instabil afganisztáni és iraki helyzet, meg ugyanez elmondható Észak-Afrikára is.
Ezeknek a konfliktusoknak pedig a forrása az, hogy szándékosan kizsákmányoltuk, elnyomtuk a fejlődő országokat, a szélsőségeket pedig az adott politikai érdekeknek megfelelően fegyvereztük fel hol az egyik, hol a másik oldalon. Röviden vágtuk magunk alatt a fát, és most meg vagyunk lepődve, hogy leestünk.
A lényeg persze, hogy ezen a hozzáálláson tuti nem változtatunk még pár évtizedig - de ne legyen igazam.
Egy példa a kérdésbeli miértre:
"Tel Abiadból indultak el, ahol az Iszlám Állam a napokban összecsapott a kurd erőkkel."
@ 5.:
Te tudsz egyetlen racionális okot is, hogy miért akarnának Izraelből ide, Magyarországra jönni? Gondold végig alaposan...
Sajnos ezt most videóra is vették, egy magyar Wáberer kamiont fosztogatnak ezek a férgek és ezt fel tudta venni egy bolgár kamionos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!