Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar ellenzék miért nem...

A magyar ellenzék miért nem fejti ki részletesen, hogy mit gondol a napjainkban is aktuális migrációs válságról, és mi a koncepciójuk, ha esetleg választást nyernek?

Figyelt kérdés

2021. aug. 16. 19:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

szerintem fontosabb kérdés lenne, hogy az itt élő fidesz által 2010 óta beengedett 1 millió kínairól nyilatkozzanak.

méghozzá azt, hogy ki lesznek ba szva, a 80 millás terepjáróikkal együtt.

mert ők konkrét károkat okoznak.

míg a kvóta szerinti évi 1300 szerencsétlen pénztelen, nem okozna ilyesmit, főleg hogy ha a letelepedés feltételévé tenné a regnáló hatalom a magyar nyelv vizsgát és a keresztény vallás felvételét.

2021. aug. 16. 20:26
 12/17 anonim ***** válasza:

#10:

Kérdező, neked van egy ilyen specialitásod, hogy szeretsz hülyeségeket visszakérdezni?

2021. aug. 16. 20:55
 13/17 A kérdező kommentje:

12

Mivel mindig akad 1-2 hazudozó a válaszadók között: mint pl az 1 millió kínai migráns.

2021. aug. 16. 20:59
 14/17 anonim ***** válasza:

"szerintem fontosabb kérdés lenne, hogy az itt élő fidesz által 2010 óta beengedett 1 millió kínairól nyilatkozzanak."

Hol van az az 1 millió kínai?

"míg a kvóta szerinti évi 1300 szerencsétlen pénztelen, nem okozna ilyesmit,"

10 menedék kérőből 7 nem is menekült hanem gazdasági bevándorló. Az az 1300 ember vagy legyen mind igazi menekült, vagy egy se jöjjön.

"főleg hogy ha a letelepedés feltételévé tenné a regnáló hatalom a magyar nyelv vizsgát és a keresztény vallás felvételét."

A kínaikat akkor miért dobnád ki mid? Azok nem tudnának megtanulni magyarul szerinted? Vagy megkeresztelkedni ennyi erővel?

Teljesen következetlen amiket írsz.

2021. aug. 16. 21:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

2016 és 2021 között praktikusan nem voltak migránsok. Ennek ellenére van migrációs válsághelyzet hivatalosan.

Most majd lesznek, szóval érdekes lesz a baloldal reakciója.

2021. aug. 17. 07:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Részletei nem lehetnek egy nem létező alapnak, azért.
2021. aug. 17. 12:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam, hogy Karácsony csak annyit mondott, hogy az emberi jogokat meg kell adni a Magyarországon tartózkodó migránsoknak is, szó nem volt arról, hogy itt most migránsok ezreit akarná beengedni, de szerintem tudja ő is nagyon jól, hogy abban a pillanatban megdöntenék a kormányát...
2021. aug. 24. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!