Milyen hatása lenne a magyar közéletre, ha egy hangfelvételen keresztül kiderülne, hogy Gyurcsány a Fidesz javára játszik?
Miért?
Azért hülyeség, mert 2018-ban sehol se volt Gyurcsány.
Az Fidesz mégis nyert kétharmaddal.
Dehogynem, már akkor is politizált.
És 2018 után elmult a migráns válság, nem lett új hiteles ellenségkép, ezért szükség volt Ferit beszervezni.
A legnagyobb ellenzeki part. A jelenletével. Hiaba nepszeru part, sok embert elriaszt, hogy az osszefogasra szavazzon.
“ Milyen hatása lenne a magyar közéletre, ha egy hangfelvételen keresztül kiderülne, hogy Gyurcsány a Fidesz javára játszik?”
Végre Ferinek lenne egy jó húzása. 🙂
Furcsa, mert ilyenről még egy ellenzékitől sem hallottam, olvastam sehol.
Más oldalról persze már hallottam, ott nyilván örülnének ha az ellenzék egyik "top politikusa" nyugdíjba menne. :D
De ha népszerű a pártja és a népszerűsége már relatív kicsi, mégis kb a harmadik az országban, akkor miért kellene félrevonulnia? A dobogó harmadik helyezettje vonuljon vissza hogy a negyedik vagy az ötödik előbbre lépjen?
Ellenzéki szemszögből írom: de inkább két Gyurcsány mint egy Fekete-Győr vagy a többi kretén megélhetési politikus.
Egyáltalán nem riaszt el sok embert. A júniusi mérés szerint az összefogásban szereplő pártok támogatottsága 29% aminek a negyedét a DK adja.
Az sokkal riasztóbb, ami a 14. kerületi ellenzéki jelöltekkel zajlik vagy amit a főkretén Jakab csinál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!