Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar emberek többsége...

A magyar emberek többsége miért szereti a Fideszt?

Figyelt kérdés
Pedig ahogy látom a facebook hozzászólásokat is, sokan még magyarul helyesen írni sem tudnak.
2021. aug. 14. 07:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
#20 Szerintem olvasd el rendesen amit írtam. Direkt NEM azt írtam le hoyg több a fideszre szavazó diplomás, mint az ellenzékre szavazó, hanem hogy "még így is sokkal több diplomás szavaz a fidesz-kdnp-re, mint más pártokra, sőt, mint több ellenzéki pártra együtt".
2021. aug. 14. 09:47
 22/28 anonim ***** válasza:
61%

Ez régebbi kutatás, de érdekes.

"3. ábra: Ön minek örülne a legjobban, ha a következő választás után… településtípus szerinti bontás"

Itt is szépen látszik az, ami a választásoknál is kijött, hogy Budapesten és a megyei jogú városokban az ellenzék népszerűbb, mint a kisebb városokban és a falvakban.

"4. ábra: Ön minek örülne a legjobban, ha a következő választás után… végzettség szerinti bontás"

Ahogy haladunk felfelé az iskolázottság tekintetében, úgy népszerűsödik az ellenzék.

Ez is érdekes: [link]

"Vizsgálták azt is, hogy kik nézik egyes csatornák hírműsorait, és kiderült, hogy a köztévé hírműsorainak napi nézettsége kiemelkedően magas három csoportban:

* Fidesz-KDNP szavazók,

* 60 év felettiek,

* legfeljebb 8 általánost végzett válaszadók."

Nem véletlen ám, hogy a Fidesz a magáévá tetté a köztévét és a megyei lapokat, ezek nagyon erős bástyáját képezik a Fidesz hatalmának.

2021. aug. 14. 09:55
 23/28 anonim ***** válasza:
69%

"Ez régebbi kutatás, de érdekes."

[link]

2021. aug. 14. 09:56
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Oké, világos mit akartál mondani.

2021. aug. 14. 09:57
 25/28 anonim ***** válasza:
34%

Az emberek nem szeretik elismerni, ha tévedtek (főleg, ha ezzel másnak is kárt okoztak) és már dacból is kitartanak a fidesz mellett és letakarják a szemüket, fülüket, agyukat.

Az igaz, hogy az első két ciklusban nem volt ennyire durva,de én már akkor is láttam a diktatórikus megnyilvánulásokat.

Bár olyanok is vannak, akik benyalják a propagandát.

Főleg, akik nem interneteznek.

Csak meg kell nézni a marcika meg filipp videóinak nézettségét és lájkolás arányokat. Nagyságrendi a különbség...

2021. aug. 14. 10:22
 26/28 anonim ***** válasza:
45%

#25 én sokat használom a netet.

Ma ezt láttam rajta (tudom, műveletlen, vidéki, vallásos parasztasszonyok)

[link]

2021. aug. 14. 15:26
 27/28 anonim ***** válasza:
30%

#26 Várj egy kicsit! Mindjárt jönnek és megmagyarázzák, hogy a Piac és Profit miért is kormánypropagandista, meg hogy a Standard&Poor’s-t lefizette a zorbán.

Meg különben sincsen vidéken net, nem is olvashattál te ilyet. :)

2021. aug. 14. 15:29
 28/28 anonim ***** válasza:
60%

26

ennek biztosan örülnek a tanárok és közalkalmazotti bértábla szerint fizetettek is, mert így könynneb lesz megélni a havi nettó 160-ból.

jaa nem is.

2021. aug. 14. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!