A magyar emberek többsége miért szereti a Fideszt?
Ez régebbi kutatás, de érdekes.
"3. ábra: Ön minek örülne a legjobban, ha a következő választás után… településtípus szerinti bontás"
Itt is szépen látszik az, ami a választásoknál is kijött, hogy Budapesten és a megyei jogú városokban az ellenzék népszerűbb, mint a kisebb városokban és a falvakban.
"4. ábra: Ön minek örülne a legjobban, ha a következő választás után… végzettség szerinti bontás"
Ahogy haladunk felfelé az iskolázottság tekintetében, úgy népszerűsödik az ellenzék.
Ez is érdekes: [link]
"Vizsgálták azt is, hogy kik nézik egyes csatornák hírműsorait, és kiderült, hogy a köztévé hírműsorainak napi nézettsége kiemelkedően magas három csoportban:
* Fidesz-KDNP szavazók,
* 60 év felettiek,
* legfeljebb 8 általánost végzett válaszadók."
Nem véletlen ám, hogy a Fidesz a magáévá tetté a köztévét és a megyei lapokat, ezek nagyon erős bástyáját képezik a Fidesz hatalmának.
Oké, világos mit akartál mondani.
Az emberek nem szeretik elismerni, ha tévedtek (főleg, ha ezzel másnak is kárt okoztak) és már dacból is kitartanak a fidesz mellett és letakarják a szemüket, fülüket, agyukat.
Az igaz, hogy az első két ciklusban nem volt ennyire durva,de én már akkor is láttam a diktatórikus megnyilvánulásokat.
Bár olyanok is vannak, akik benyalják a propagandát.
Főleg, akik nem interneteznek.
Csak meg kell nézni a marcika meg filipp videóinak nézettségét és lájkolás arányokat. Nagyságrendi a különbség...
#25 én sokat használom a netet.
Ma ezt láttam rajta (tudom, műveletlen, vidéki, vallásos parasztasszonyok)
#26 Várj egy kicsit! Mindjárt jönnek és megmagyarázzák, hogy a Piac és Profit miért is kormánypropagandista, meg hogy a Standard&Poor’s-t lefizette a zorbán.
Meg különben sincsen vidéken net, nem is olvashattál te ilyet. :)
26
ennek biztosan örülnek a tanárok és közalkalmazotti bértábla szerint fizetettek is, mert így könynneb lesz megélni a havi nettó 160-ból.
jaa nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!