Kötelezővé tenned a maszk használatot a zárt helyeken, tekintettel a növekvő számú megbetegedésekre?
Figyelt kérdés
2021. aug. 13. 18:30
12/15 anonim válasza:
#11 én értettem, azért is kontráztam rá (#9)
13/15 anonim válasza:
Jöhetnek a leidiótázások, mega rohadj meg kommentek, de kötelezővé tenném szeptember elejétől, mikor má nincsen olyan meleg és ki lehet bírni.
Vannak, akik még mindig nem értették meg, hogy az egész világ van a kezeinkben, tenni kéne a védelmében!
Aki fél az oltással az meg cseszheti, ugye?
Na szép
14/15 anonim válasza:
13-as vagyok :D
Na ugye mondtam, hogy le leszek pontozva...meg se lepődök
15/15 anonim válasza:
13-as
Miért tennéd kötelezővé? Aki akarta az már beoltatta magát, tehát védve van. Vagy nem bízol az oltásban? Aki meg nem oltatja be magát azt nem érdekli az egész.
De te hordjad önként s dalolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!