Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg megijed majd Brüsszel...

Tényleg megijed majd Brüsszel a magyar népszavazás eredményétől?

Figyelt kérdés

2021. aug. 12. 12:54
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
35%
O1G
2021. aug. 12. 22:20
 22/41 anonim ***** válasza:
Azt még mindig nem írtad le, hogy honnan jött neked ez a kiegészítéses sületlenség.
2021. aug. 13. 00:40
 23/41 Andizsuzsi ***** válasza:
48%

"Azt még mindig nem írtad le, hogy honnan jött neked ez a kiegészítéses sületlenség."

Hogyne írtam volna le. Odalinkeltem neked a módosító indítványt.

2021. aug. 13. 12:42
 24/41 anonim ***** válasza:

Nézd csak vissza a válaszokat... Vagy lehet én vagyok vak, de linket egyszer sem láttam itt a kérdés alatt pláne nem módosításról.

2021. aug. 13. 12:46
 25/41 anonim ***** válasza:
0%
#23 Az, hogy a parlamenti vita során módosító indítványok jelennek meg, az magának a vitának a természetes folyamata. Pont az lenne a meglepő ha nem lenne semmiféle módosító javaslat a vita közben, ez azt jelenteni hogy olyan szabályról döntenek ami szakterületet érint és a tervezet eleve úgy volt jó ahogy beadták, vagy senkit nem érdekelt, hogy beleszóljon.
2021. aug. 13. 12:49
 26/41 anonim ***** válasza:
45%

Nem, de a magyar kormány sem ijed meg Brüsszeltől.

Brüsszel attól ijed majd meg, ha tényleg rákésznyszerül, hogy pénzt vonjon meg, ugyanis a gazdaságunk gyakorlatilag egy Németországéval. Ezért nem lesz itt semmiféle törvénymódosítás, főleg ilyen csipcsup homár ügyekben.

Kicsit jobban képben kellene lenni a világgal, nem örömködni a semmire.

2021. aug. 13. 13:07
 27/41 anonim ***** válasza:
44%

Érdekes, hogy ezidáig azért sírt a szátok, hogy miért nincs ügyekről népszavazás, most lett, és hirtelen ez a probléma.

Mi van, fostok az eredménytől?

Joggal, mert az aberrált, pedofil értékrendetekből a kutya nem kér, ezt jobb lesz nektek felfogni.

2021. aug. 13. 13:09
 28/41 anonim ***** válasza:
55%

#27 Már korábban is ezt csinálták. Ment a szöveg, hogy Orbán=diktátor, nem hallgatják meg az embereket stb., aztán amint konzultáció indult, máris az volt az ellenség, mert hogy minek költenek pénzt az emberek megkérdezésére, nem is jó így, nem kellene, felesleges, irányított kérdések stb. Pedig semmi más nem bizonyítaná jobban hogy nem a kormány akarata az amit az emberek támogatnak, ha egy konzultáción pont az a válasz kerülne többségbe ami szembe megy a kormány szándékával.

Viszont tudják hogy ez nem történne meg, az emberek pont azt szeretnék ezekben a témákban amit a kormány csinál - ezért nem marad nekik más, támadni az egészet.

2021. aug. 13. 13:15
 29/41 Andizsuzsi ***** válasza:

"Pont az lenne a meglepő ha nem lenne semmiféle módosító javaslat a vita közben, ez azt jelenteni hogy olyan szabályról döntenek ami szakterületet érint és a tervezet eleve úgy volt jó ahogy beadták"

Nekem nem a módosítókkal van bajom úgy általában. Több is beérkezett hozzá, le is szavazta a Fidesz őket (pl azzal kapcsolatban, hogy a mi történjen az áldozatokkal). A pedofil-ellenes törvényjavaslatot május végén adta be a kormány. Az általános vita június elsején volt, ahol gyakorlatilag egyhangúlag támogatta minden parlamenti párt. Itt még az LMBTQ egyáltalán nem szerepelt a tervezetben. Az ellenzék részéről kritika csak amiatt volt, mert maradtak ki szerintük fontos elemek, illetve, hogy már évekkel korábban tettek javaslatot hasonló jogszabály megalkotására, amit akkor a Fidesz nem tartott szükségesnek. És ezek után adta be a kormány az LMBTQ módosító indítványát a nagy konszenzussal megtárgyalt törvényhez, aminek lássuk be, az ég világon semmi, de semmi köze nincs a pedofíliához.

Ezzel az "ügyes" húzással alakult ki az a helyzet, miszerint a Jobbik támogatja a törvényt, hiszen elfogadta, az ellenzék pedig bojkottálta azt, tehát nem támogatja a kormányt a pedofília elleni küzdelemben. Ami a fentiek tükrében nyilvánvalóan nem igaz, de jól lehet kommunikálni a Fidesz-szavazók felé.

2021. aug. 13. 13:44
 30/41 Andizsuzsi ***** válasza:
48%

"Vagy lehet én vagyok vak, de linket egyszer sem láttam itt a kérdés alatt pláne nem módosításról."

Igaz, valóban nem link. 20-as válasz. De segítek.

[link]

2021. aug. 13. 14:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!