"Érdekes, hogy ezidáig azért sírt a szátok, hogy miért nincs ügyekről népszavazás, most lett, és hirtelen ez a probléma."
Nem az a probléma, hogy népszavazás van. A probléma a sorrend. Népszavazás - annak eredménye alapján törvényjavaslat. Mi a francot népszavaztatnak egy már elfogadott törvényen?
2021. aug. 13. 14:06
32/41 anonim válasza:
Jó kis érvénytelen népszavazás lesz. Ahhoz, hogy érvényes legyen 4 millió embernek kéne elmenni szavazni. Szerintem jó ha 1,5-2 millió elmegy erre a szrra szavazni. És senkinek nem azzal van a baja, hogy népszavazás van, hanem, hogy egy eleve szakmaiatlan, hibás törvényről van szó, amire csak szakmaiatlan és hibás kérdéssort lehet feltenni.
2021. aug. 14. 00:08
33/41 anonim válasza:
Jó kis hivatkozási alap lesz:D 8 millióból elmentek 1,5 millióan. Látszani fog, hogy a Magyarok mennyire tarják ezt valós problémának.
2021. aug. 14. 15:17
34/41 anonim válasza:
#34 Igen, ha 1,5 millióan elmennek és egyformán szavaznak, akkor egyértelmű lesz hogy 1,5 millió ember kiállt a törvény mellett. A többi meg aki nem ment el szavazni az meg elfogadta hogy mások véleménye döntsön a kérdésben, mert őket nem érdekli.
Ha lenne 1,5 millió aki ellenében szavaz a kormány szándékának, akkor lehetne hivatkozni bármire is, hogy a törvényben nem az van amit az emberek szeretnének vagy amit fontosnak tartanak. De te is tudod hogy nem lesz 1,5 millió aki ellene szavazna.
2021. aug. 14. 15:27
35/41 anonim válasza:
Ez nem így van, mert ahhoz, hogy érvényes legyen csaknem 4 millió szavazóra van szükség. Akik nem szavaznak azok pedig azért nem teszik, mert ilyen ostoba kérdésekre épeszű ember nem szavaz. Akik nem mentek el, azok nem látnak valós veszélyt például abban, hogy itthon gyereket akarnának átoperálni, de nem is fogják beírni azt, hogy támogatja. Én se megyek el erre a népszavazásra. Az igazira, majd áprilisban megyek, ott majd eldől kik vannak többen:)
2021. aug. 14. 15:44
36/41 anonim válasza:
"Akik nem szavaznak azok pedig azért nem teszik, mert ilyen ostoba kérdésekre épeszű ember nem szavaz."!
Ezt képtelen felfogni a horda...
2021. aug. 14. 17:35
37/41 Andizsuzsi válasza:
"mások véleménye döntsön a kérdésben, mert őket nem érdekli"
Ez igaz lehetett volna akkor, ha a törvény megszavazása előtt lett volna a népszavazás. A másfél millió nem dönt semmiről.
2021. aug. 14. 19:57
38/41 anonim válasza:
Szerintem Budapest ijedt meg
2021. aug. 16. 14:47
39/41 anonim válasza:
Brüsszel tüsszent.
2021. aug. 16. 15:42
40/41 anonim válasza:
jólvan inkább nem olvasok többet xd nekem ennyi elég volt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!