Szerintetek szavazzak jövőre Dobrev Klárára? 19/F
Figyelt kérdés
Nekem valahogy szimpatikus ez a nő. Fogalmam sincs ki az a Gyurcsány, állítólag annak a felesége de nem biztos.
Ami nem tetszik nekem most hogy botrányosan alacsonyak a fizetések Magyarországon. Mindegyik volt osztálytársam már külföldön.
2021. aug. 12. 11:11
1/16 anonim válasza:
Gyurcsány Feri azt mondta ,hogy 1 percen belül ,kizavarja a konyhából ,mert alkalmatlan még a krumpli pucolásra is.
Nálunk azt mondta,hogy a jégkárt az államnak kell fizetni,nem kell biztosítás.
2 cigánygyereknek megígérte ,hogy európai parlamenti képviselők lesznek.
Az anyjuk gyak. analfabeta.
2/16 anonim válasza:
Arra szavazol, akire akarsz, bár szerintem csak gerjesztés a kérdésed.
Ettől függetlenül Orbán fog nyerni. :)
3/16 árokpart válasza:
2-es Most nem fog nyerni és ezt sajnos igenis saját magának köszönheti a 2018 óta tartó kormányzás arroganciájának. Őszintén hol van már az az Orbán Viktor mikor pl. volt a netadós tüntetés és ő akkor úriember módjára azt mondta, hogy ezt így ebben a formában nem lehet bevezetni, mert az emberek nem akarják és mi nem vagyunk kommunisták, hogy ráerőltessük bárkire az akaratunkat. Azt hiszem szinte szó szerint ezt mondta.
4/16 anonim válasza:
3: és azóta lett netadó, vagy mi a bajod épp?
5/16 anonim válasza:
Dobrev Klárától aligha lesznek magasabbak a fizetések Magyarországon, inkább gazdaságpolitikai irányváltást, az eddigi dinamikus emelkedés megtörését várnám tőle.
6/16 A kérdező kommentje:
Talán azt is figyelembe kéne venni hogy nagyon fiatal vagyok és most kezdtem foglalkozni a politikával. Én is lehet külföldre megyek ha nem találok olyan munkát ami normálisan fizet.
2021. aug. 12. 11:57
7/16 anonim válasza:
Szerintem ha nem tudod kire szavazz, akkor inkább ne szavazz. Nem kötelező, és csak azért mert Józsika a GYK-n azt mondta, nem kell behúznod valakinek az X-et.
9/16 anonim válasza:
Eddig csökkenés volt.
Szóval ha ő megtör valamit, akkor azt inkább emelkedésnek hívnánk.
10/16 anonim válasza:
Mi az, hogy állítólag a felesége, de nem biztos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!