Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondja mindenki, hogy...

Miért mondja mindenki, hogy Márki-Zay Péternek nincs esélye?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt olvasom, közben meg az ismerőseim körébe, cikkek alatt kommentben, akár itt gyakorin is mondják hogy rá fognak szavazni. Akkor most hogy is van ez?

2021. aug. 11. 16:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

#14 Nem volt a "Fidesz embere". Soha nem volt tagja sem a fidesznek, sem más pártnak. Csak szimpatizáns volt, és szavazott rájuk, azt is utoljára 2010-ben. De akkor ő még nem is politizált aktívan. Ilyen alapon én is a "fidesz embere" lennék, mert én is 2010-ben még rájuk szavaztam. De még ha belépett volna, az sem lenne akkora tragédia, mert pl. Hadházy még tagja is volt a fidesznek, képviselője is volt, és mégis ma ő az egyik leghitelesebb ellenzéki politikus.

De Márki még csak fidesz tag sem volt soha.

2021. aug. 11. 22:30
 22/26 anonim ***** válasza:
47%
A mert Jakab Pétert és Kari Gerit sokkal jobban szereti a sok birka.
2021. aug. 12. 01:19
 23/26 anonim ***** válasza:
82%

Mert ez az igazság. Az, hogy a te ismerettségi körödben ő a legnépszerűbb, az egyáltalán nem reprezentatív dolog.

Ha egy DK-s aktivista csak az ismerettségi körét venné alapul, lehet, hogy azt hihetné, hogy a DK egymaga képes lenne 2/3-dal nyerni a választáson.

Egy Párbeszéd fanatikus is lehet hogy azt hinné, hogy a Párbeszéd 30%-os párt.

Az tehát, hogy te mit látsz, nem azt jelenti, hogy az a teljes valóság.

2021. aug. 12. 06:00
 24/26 anonim ***** válasza:
34%

#20!

"Karácsony a legkevésbé elutasított, a legnépszerűbb és egyben a legalkalmasabb. Pont. Semmi hülyézés."

Nem kell ez a mellébeszélés! Ezt írtad:

"Illetve aki megérti, hogy Karácsony a legnépszerűbb és egyben a legkevésbé elutasított jelölt..."

Magyarán nyilvánvaló, aki nem érti az hülye.

A gond csak az, hogy nem igaz. Még a később általad linkelt cikkben is az olvasható, hogy a 4 felmérés 4 teljesn különböző eredményt hozott. Abból a minimalista trend táblázatból pedig az olvasható ki, hogy Karácsony épszerűsége csökkent, az elutasítottsága pedig nőtt.

A cikk pedig Karácsony diploma-nyelvvizsga botránya előtt készült, tehát a felmérések is. Sőt, még azelőtt született a cikk, hogy Karácsonynak megmondták, indulni szeretne.

Jelenleg Jakab a legnépszerűbb, az általad linkelt cikkben pedig az szerepel, hogy MZP elutasítottsága a legalacsonyabb, utána jön holtversenyben KariGeri és Fegyőr Bandi. Tehát sem a népszerűsége, sem pedig az elutasítottságra vonatkozó kijelentésed nem volt igaz.

"Készül az elutasítottságról is, hogy nem láttad, az más kérdés, de tessék:"

Azt írtam, hogy nem találtam, nem azt, hogy nincs. Amúgy láttam a cikket korábban, de az elutasítottságról szóló részt valamiért elrejtették a szövegben, ezért nem vettem észre.

"Valóban fontos a kompromisszum, és az elvek hűsége is, bár semmit nem ér az elv, ha közben meg elveszíti a választást, és marad a Fidesz."

Milyen elvekről beszélsz Karácsony esetében?

Gyurcsány tanácsadója volt, majd LMP tag lett, aztán az Együtt-PM jelöltje volt, legutóbb MSZP-P jelölt volt. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy az LMP-be bomlasztani ment.

Csodás kompromisszumot kötött a körúti bringaútnál is! Párszáz méterre csinált egy teljesen használhatatlan sávot a járdára. A problémát nem oldotta meg, de legalább csinált mellé még másikat.

Éppen azért alkalmatlan vezetőnek, mert nem tud kiállni a saját elképzelései mellett sem.

"És persze lesz az egyének elszámoltatása, feljelentés és vagy kártérítési per, stb."

Hát persze! Majd elszámoltatja Feri barátját, aki kinevette a napokban azt az embert, akinek kilőtték a szemét. Meg feljelenti, elszámoltatja magát, hogy miért lett drágább 5 milliárddal a lánchíd felújítása.

2021. aug. 12. 11:50
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs tömegbázisa sajnos, pedig értelmesnek tűnik. Ráadásul ő lenne úgymond a legkisebb rossz, nem ideális jelölt, de nem Gyurcsányné, nem a parízeres Jakab Petike (aki egy Vona 2), nem KariGeri, aki az m7-re is biciklisávot festene, Fegyőrről meg ne is beszéljünk...
2021. aug. 12. 23:51
 26/26 anonim ***** válasza:
MZP nem akar tőbbkulcsos adót?????
2021. aug. 15. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!