Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha ennyire fenyeget az őszi...

Ha ennyire fenyeget az őszi járvány, akkor miért nincsenek MÁR MOST korlátozások (pl. maszk+védettségi)?

Figyelt kérdés

Ma a villamoson legalább 10 ember köhögött, tüsszögött, arról nem beszélve, hogy mennyi tünetmentes hordozó lehet (igen, még az oltottak is tovább adhatják).

Ha ennyire félnek a robbanástól, akkor miért nem vezetnek be korlátozásokat? Meg lehetne akadályozni +100 ember halálát.

2021. aug. 11. 06:31
1 2 3
 21/22 Tabbouleh ***** válasza:
100%

Könyörgöm, ne gondolkodj ilyeneken, élvezd végre ezt a kbaszott nyarat<3 (én is próbálom)

Amúgy én is egyet tüsszentettem a buszon, mert a szemembe sütött a nap és azt hittem, hogy minimum 3an fognak ledobni a buszról, olyan csúnyán néztek:')

Aki meg nem akar kockáztatni, az felőlem maradjon otthon.

A poén az, hogy amint visszajön a vírus (=állam bácsi és a gangje) a Bahamákról, be fog robbanni mindentől függetlenül.

2021. aug. 12. 22:57
 22/22 anonim ***** válasza:
46%
Az oltottakat korlátozzák ahogy más országban
2021. aug. 13. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!