Tik is szoktátok úgy gondolni hogy itt kéne hagyni ezt az egész szha.rt azt irány nyugat?
18/23
Zagyvaság hülyeség. Egy gyár munkás 1500 eurót keres, de 500 ból vígan megélsz albérlettel rezsivel mindennel együtt. (Nem munkás szállón)
Magyarszágon aki havonta 3-400 ezret le tud rakni már szupermagyar.
1-2 ember nem képes elfogadni hogy magyarország egy hulladék. Ferdítenek hazudnak terelnek.
"Ott se jobb sokkal külföldön. De max akkor mennék el innen ha külföldön jobb életem lenne mint magyarorszagin"
Egy tehetetlennek, aki nyelvet sem akar tanulni, biztos, hogy nem is jobb. Meg ha csak alja munkára vagy jó. Mi 7 éve jöttünk ki Németországba, sose mennénk vissza.
Kérdező: Ne anyukád döntse el neked mi a jó. Én csak bátoritani tudnak, hogy indulj el. sokan mondják olyanok, hogy itt minden szar. Ja egy munkásszállón, minimálbérrel, nyelv nélkül nem is leányálom. Ők a tipikus "nyugaton minden fos" felfogású alkalmatlanok, ne rájuk hallgass.
"de anyám szerint mindenkit ugyanabba a fődbe kell "elgyukni" elhalásakor ahol született.. tehát maradok."
Ez mekkora demagóg duma. igazi szocis 80as évekbeli felfogás. Csak azért ne legyen jó életem, mert szar helyre születtem, azt inkább ott rohadjak meg :DDD ezt azok mondják, akik sose voltak külföldön, ki se mernek lépni az országból, mert félnek köreb nézni, meg megnézni a világot. már a 21. században élünk, nem a középkorban...
21es, Angliába mentem, de persze aki még életében nem volt sehol, az könnyen téveszt...
9es voltam.
28, lol, nézz meg egy helyi sajtót hogy hogy panaszkodik a helyi egészségügyre...
De persze a szomszéd kertje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!