Tik is szoktátok úgy gondolni hogy itt kéne hagyni ezt az egész szha.rt azt irány nyugat?
Ha szeretnél, akkor menj, én így tettem és életem legjobb döntése volt. Ez a te életed, nem édesanyádé, neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél kezdeni vele.
26F
13-as!
Két bátyám is kint él 8 éve Angliában. Nem akarnak hazajönni, pedig szimplán gyári munkások. Nyelvtudás nem kell, és még így is évente járnak kétszer is nyaralni, plusz még haza is szoktak járni. Külön lakásban élnek. Nem tudom a nővéreddel mi történt, de Németországban is vannak kint ismerőseim. Mosogatnak, takarítanak. Vígan megélnek. Aki nyugati országokban nem tud megélni vagy nem tudja feltalálni magát az szimplán életképtelen.
Én kizárólag azért gyűjtöm a pénzt, hogy itt haggyam ezt a fostengert.
Már 3 unokatestvérem, meg a húgom is németben szenved.
(Nem romák)
16-os
Miert kellett hozza tenni hogy nem romak? Tan igy jobbnak hangzik a mondandot? Szanalmas vagy.
Én befejezem az egyetemet, és dobbantok.
Aki ide írogat, hogy nem éri meg anyagilag ott élni, annak fogalma sincs miről beszél. Mondjuk én nem is gyári munkás leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!