Tik is szoktátok úgy gondolni hogy itt kéne hagyni ezt az egész szha.rt azt irány nyugat?
Figyelt kérdés
én sokat gondolok erre mostanában de anyám szerint mindenkit ugyanabba a fődbe kell "elgyukni" elhalásakor ahol született.. tehát maradok.2021. aug. 10. 18:39
A kérdező szavazást indított:
Igen, egyre gyakrabban gondolok rá hogy elhagyom az országot
Nem, semmi szándékom sincs elmenni külföldre
Csak egy csaj vagy pasi miatt mennék kizárólag
53 szavazat
2/30 anonim válasza:
Mindenki a Földön született, úgy hogy anyukád mondata teljesen hibás.
3/30 anonim válasza:
Ha itthon nem boldogulsz esélyed van rá hogy ott is a sokadik senki leszel.
4/30 anonim válasza:
Aki menni akar csak menjen még az újabb hullám előtt, később nehezebb lesz.
5/30 anonim válasza:
3-as!
Azzal a különbséggel, hogy nyugaton a sokadik senki is magasabb színvonalon él, mint az ország lakosságának nagy része.
9/30 anonim válasza:
Én nem mennék. Voltam, már nincs akkor életszínvonalbeli különbség.
10/30 anonim válasza:
Felmerült bennem többször is, de életvitelszerűen külföldön élni semmiképpen nem akarok és nem is tervezek. Szeretem Magyarországot, de mivel nem születtem gazdag embernek és még egyetemista vagyok kevés megtakarítással, így egyenlőre elég kilátástalan a következő 3 évem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!