Finanszírozza az állam az élsportot? Adjon 50millió
jutalmat a sportolónak egy olimpiai aranyért?
A kérdező szavazást indított:
29 szavazat
Nekem nincs vele bajom, de nem vagyunk egyformák.
2021. aug. 9. 19:20
Azért az 50 millióért a világon a legjobbnak kell lenned több százezer vagy millió ember közül, akik azt a sportot űzik, amit Te. Az 50 millió, ha belegondolsz, valójában aprópénz ebben az esetben.
2021. aug. 9. 19:21
Ez a jéghegy csúcsa.nem az 50 milla a sok hanem az a többszáz milliárd amit elszórnak futballra, stadionokra,ezek fenntartására.
Eközben olyan üres az államkassza hogy alapvető dolgokra sem jut.Ez pl mai cikk,de rendszeresen szembe jön egy hasonló amit a fidesz persze nem reklámoz:
[link]
2021. aug. 9. 19:21
4/23 A kérdező kommentje:
Hihetetlen teljesítmény van mögötte, az igaz. A kérdés viszont, hogy az állam (értsd: adófizető Pistike és Marika) fizessen-e érte?
Persze. Az olimpiai dobogó mögött teljesítmény van, és a világ legjobbjai versenyeznek egymás ellen.
Ne keverd bele a focit, ami arról szól, hogy hisztis kislányok fetrengenek ordítva a földön, valahányszor elfut mellettük valaki. Iszonyú szánalmas sport, őszintén nem értem, mit szeretnek rajta az emberek. Mindig elönt a szekunder szégyen miattuk.
2021. aug. 9. 19:26
Nem kellene a kérdőjelet pontra átváltoztatni, hisz a leírt dolog tény és nem kérdés.
2021. aug. 9. 19:28
Kérdező, annyi mindenért fizetünk, mégis Európa egyik segglyuka vagyunk. Akkor már hadd örüljek egy sportolónak, akinek addig talán a nevét sem tudtam, és aki talán egy panellakásból indulva agyonveri a világot. Ezért szívesen fizetek, a nyomorult "fodballista" negyedik luxuskocsijáért nem.
2021. aug. 9. 19:30
Húzzanak dolgozni ezek a suttyók! Ilyen infláció mellett dobálják a milliókat? Ez nem semmi! Adakozni meg nuku?
2021. aug. 9. 19:35
Szerintem az a pénz mehetne a kórházakra is és akkor nem halna meg egy közepes méretű városnyi ember 1 év alatt egy kis náthától.
2021. aug. 9. 19:40
Minek nekik pénzjutalom? Ha kevesebb pénzt adnának nekik akkor ők lennének az elsők és több aranyérmet szereznének! De hogy teletömik őket még egy sz@ros bronzéremért akkor csak ilyen sz@r eredménnyel fognak hazajönni! Fel sem merül bennük a versenyszellem hanem a pénz!
2021. aug. 9. 19:48
Kapcsolódó kérdések: