Miért mondják, hogy rossz az életszínvonal?
", inkább hogy a nyugati országoktól még mindig nagyon le vagyunk maradva."
A nyugatiakhoz képest MINDÍG LE VOLTUNK & leszünk is maradva
"az alacsony kamatos időszak miatt pörög az építőipar, de még Matolcsy is mondta, hogy a túlhajtott építkezésekből nem lesz tartós felemelkedés:"
Tudom nagyon jól. Én csak arról beszéltem, hogy a kérdező mi alapján érezheti úgy, hogy pörög az élet.
6: " kétszakos tanári mesterdiplomával nettó 145 ezer a fizetésem."
Az ellenzék idején 85 nettó volt a kezdőfizum és a rezsi is sokkal magasabb volt. Viszont jövőre kapsz adükedvezményt, akkor lesz 210 és később is beáll majd 220-250 körülre
31 - "A nyugatiakhoz képest MINDÍG LE VOLTUNK & leszünk is maradva"
Ez is egy magyarázat - nem több!
A valóság az, hogy volt Szovjet tagállamok már euróval fizetnek, és olyan messze vannak tőlünk/előttünk, hogy csak a hátukat látjuk(még)!
Lett, Litván, Észtország nem pofázik, hanem egységben építi az országukat!
A mélyek mélyéből jöttek, és most már egészen jól élnek (láttam).
Igaz, ott nem elmebetegek vezették az országukat az utóbbi 30 évben!
36 - ez az Orbán-Matolcsy féle baromság!!!
Már ne haragudj, de biztos hogy jól vagy?
Neked mindegy, hogy a tetves forint 250, vagy 360 forint?
Olyan sz@r a forint, hogy már tapétázni sem jó - és te ennek tapsolsz???
"32: igen, és ez a probléma, hogy azt hiszi, hogy Orbán milyen jólétet csinált, pedig ..."
Persze, értem én, csak azt nem értem, miért kellett egy csomó embernek cikizni a kérdezőt. Tanulóként még annyit sem biztos, hogy értettem volna, mint ő.
Szerencsés vagy másnak nem ilyen jó az életszínvonala
Minimálbért dolgozik és éppen hogy elég a rezsire és az étkezésre, nyaralás a esélytelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!