Eu kilépés után?
Ha ne adj isten orbán nyerne jövőre és pár év múlva kiléptetné az országot az eu ból ez rajta kívűl ki a fenének lenne jó?
Mert a nyugati multik kimennének, kínának és az oroszoknak sem lenne tovább érdekes az ország eu n kívüliként.
Tehát nem lenne gazdaság, nem lenne munka, az embargó is valószínűleg csak idő kérdése lenne csak hogy örök hatalomban maradjon orbán?
Nem értem miért akarja ezt sok ember? Mert nem logikus. Miért kellene egy országnak szenvednie csak azért hogy ne lehessen elítélni és lecsukni egy gonosz embert?
Ne felejtsük el, hogy sokan azért EU pártiak, mert folyamatosan mosva van az agyuk, hogy ez nekünk mennyire jó. De ha megkérdezem tőlük, hogy "Te személy szerint mit érzékelsz az EU-ból?", akkor olyan tompa agyú válaszok jönnek, hogy:
-Mehetek külföldre
-...
Gratulálok Magyarország, értelmileg rosszabbak vagytok mint a Szovjetunió agymosottjai.
14
Tudod te miért jött létre az EU? Olvastál erről életedben valaha is, valódi, szakmai szöveget? Nem, mert ahhoz túl primitív vagy, hogy felfogd. Igaz keresni se tudnál ilyet, mert max. a vadhajtásokig jutnál.
Segítek: a II. VH után vagyunk, egy szanaszét rombolt és lőtt Európában...
14
Eleget olvastam az EU-ról a népszavazás előtt, és pont ezért húztam be a NEM opciót. A primitívség ott, amikor egyesek nem akarják látni, ezt az ideológiai alapú f*shalmazt amivé éppen válik.
Tudom, tudom, te mást olvastál a telex és a 444 félig narkós-alkesz "újságíróitól". Undorító , hogy egyesek olvasási szokásai az előbb említett szemétdomb portáloknál reked meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!