Milyen jövő vár így Magyarországra? Az EU kilépés egyre csak érik, a helyzet egyre súlyosabb
Az EU csúcson 2 képviselőn kívül mindenki csak taszajtott minket kifele az EU-ból.
Ami önmagában csak ijesztő, de maga Orbán is annak akarja (a pletykák szerint) szentelni a 2022-2026-os ciklusát, hogy kivezesse az országot az EU-ból.
De akkor mi lesz az eleve is elöregedő országgal és hanyatló demográfiával. Ha megtudják a fiatalok, hogy kilépünk az EU-ból, szó szerint a fiatalok több mint a fele felveheti a nyúlcipőt. Hiszen ha már kint él valaki és ott van a belejentett állandó lakcíme, már nem toloncolhatják vissza. De miután már kiléptünk, már letelepedési engedély és vízum is fog kelleni, csak munkahely által juthatsz ki, mint most Svájcba. Tehát nem lóti-futi mosogatóként, mert arra ott lesz az EU-s állampolgár román, lengyel, bolgár. Csak nagyon komoly szakembereket látnak, ha hiány van, azt sem biztos, hogy véglegesen.
Én biztosan menekülnék a jobb világba, mielőtt bezárulna Nyugat ajtaja és rajtam kívül még több millió magyar fiatal és középkorú.
Mi lesz így az országgal?
Az ország virul és fejlődik, Brüsszelnek meg semmi joga beleszólni a magyar oktatásba, ez nemzeti hatáskör. Beszólogatni lehet, kit érdekel. Amúgy összesen a kretén Rutte ajánlgatta a kilépést, én meg azt ajánlnom neki, hogy szopja le magát vagy akit akar.
Hozzáteszem, hogy UK sem omlott össze a kilépéstől, az ezzel történő riogatás is totál alaptalan.
Nem fogunk kilépni.
Ami mondatok elhangzottak,csak a túlfűtötségtől keletkeztek.
"UK sem omlott össze a kilépéstől"
Magyarországot hasonlítod az UK-hoz?
Hány milliárd ember fizet a világon rajtunk kívül magyar forinttal? Milyen gyarmatvilágunk volt régen?
Milyen az ország általános gazdasága?
1.
Nem fogunk kilépni,ne izguljál.
2.Az ukrán szintre elég nehéz lezülleni.
Igen, azt hasonlítom. A magyar gazdaság jobban fejlődik mint az angol, ha érdekel. A volt gyarmatok meg ma már nem sokat érnek, amiatt inkább gyűlölik a briteket a fél világon.
De ne ezen lovagolj, semmiféle kilépés nem lesz, relax.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!