Milyen jövő vár így Magyarországra? Az EU kilépés egyre csak érik, a helyzet egyre súlyosabb
Az EU csúcson 2 képviselőn kívül mindenki csak taszajtott minket kifele az EU-ból.
Ami önmagában csak ijesztő, de maga Orbán is annak akarja (a pletykák szerint) szentelni a 2022-2026-os ciklusát, hogy kivezesse az országot az EU-ból.
De akkor mi lesz az eleve is elöregedő országgal és hanyatló demográfiával. Ha megtudják a fiatalok, hogy kilépünk az EU-ból, szó szerint a fiatalok több mint a fele felveheti a nyúlcipőt. Hiszen ha már kint él valaki és ott van a belejentett állandó lakcíme, már nem toloncolhatják vissza. De miután már kiléptünk, már letelepedési engedély és vízum is fog kelleni, csak munkahely által juthatsz ki, mint most Svájcba. Tehát nem lóti-futi mosogatóként, mert arra ott lesz az EU-s állampolgár román, lengyel, bolgár. Csak nagyon komoly szakembereket látnak, ha hiány van, azt sem biztos, hogy véglegesen.
Én biztosan menekülnék a jobb világba, mielőtt bezárulna Nyugat ajtaja és rajtam kívül még több millió magyar fiatal és középkorú.
Mi lesz így az országgal?
"a kis és közepes vállakozásoknak megszűnne rengeteg mostani EU-s előírás"
Ezzel középkori szintre süllyednénk vissza. A mai magyar vállalkozók nagy többsége komoly ismeretekkel rendelkezik a bmw modellek és az ibizai apartmanok tekintetében, de fingja sincs korszerű termelési módszerekről. Ha azt mondod neki hogy lean vagy kaizen néz rád ostoba tekintettel. Bejelentlek minimálra 6 órában, a többi zsebbe okééé ? Ehhez értenek.
"kretén Rutte ajánlgatta a kilépést, én meg azt ajánlnom neki, hogy szopja le magát vagy akit akar."
Kemény vagy mint vaj 100 fokon. Tipikus magyar fotelproli. Az ilyenek miatt IS fogunk kikerülni az EU-ból éveken belül.
"Az ukrán szintre elég nehéz lezülleni."
Orbán: Fogd meg a söröm!
Látom dúl a sötétség. Google a barátod. Nézz utána a szavak jelentésének.
"Én biztosan menekülnék a jobb világba, mielőtt bezárulna Nyugat ajtaja és rajtam kívül még több millió magyar fiatal és középkorú.
Mi lesz így az országgal?" Semmi. Romániából, Bulkgáriából a fiatal és a köze´korú korosztály 30-40% már lelépett. Es mi lett ezekkel az országokkal? Nem omlottak össze. Szóval az nem jön be. Amúgy a millinium idején is a 19. század végén, amikor ebidult az elsö nagy kivandolrasi hullam magyarosrzagol az Usa-b,a balliberaliss ajtó már akkor hoorrolisztikusan az roszág véget meg kiürsedését osolta, hát nem jött be. Akkor jött aze lsö világháború félmillió áldozattakm akkor jött a mmásodik világháború, ahol ha beleszámoljuka csatatéreken elhunytakat, az elhunayt hadifoglyokat, a holokaust áldozatait, akkor Magyarország embervesztesége 1 millo körül van, akkor jött 56, amikor 2 h´onap alatt 200 ezren léptek le. Es kiürült, összeomlott az ország, nem. Ennyi
"A magyar gazdaság jobban fejlődik mint az angol, ha érdekel. "
Ilyenkor szoktam felemlegetni a kedvenc listámat minden évben, a legjobban gyarapodó gazdaságokét. Etiópia, Üzbegisztán, Bolívia, Nepál és hasonlók szoktak sorakozni rajta. Vajon miért??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!