Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha polgárháború törne ki...

Ha polgárháború törne ki 2022-ben, te mennél harcolni az általad utált fél ellen? Melyik fél utálja jobban a másikat?

Figyelt kérdés

2021. aug. 7. 19:42
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

#10 Pontosan!

Egy ellenzéki.

2021. aug. 7. 20:13
 12/36 anonim ***** válasza:
35%
Az ellenzék emlegeti a polgárháborút. Agresszív, idióta politika...
2021. aug. 7. 20:14
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az lenne az utolsó csepp hogy elhagyjam ezt az országot.
2021. aug. 7. 20:18
 14/36 anonim ***** válasza:
58%
Kedves tizes! Akkor ha te Fideszesként ezt gondolod, hogy értsük meg a másik oldalt, nem zavar téged, hogy a Fidesz ennek az ellentétét teszi? Milyen Fideszes vagy te? A Fidesz totálisan leszarja az ellenzéket és úgy lop ahogy neki jól esik. A Fidesz egyébként tökéletesen megérti a másik oldalt, csak leszarja a nép nyomorát. Milyen Fideszes az, akit érdekel a másik oldal? A Fidesz a legkorruptabb és a leggyűlölködőbb magyar párt. Nem vagy te jó pártkatona!
2021. aug. 7. 22:12
 15/36 anonim ***** válasza:
Ja és én el akarom majd hagyni az országot, de én elvben támogatnék egy forradalmat. Miért? Mert a Fidesz pontosan azt teszi, hogy leszarja a nép nyomorát és csak lop, csak lop, csak lop. Direkt olyan kérdéseket ír ki, amire a nekik tetsző választ adják az emberek és mindent már évek óta. Az első Brüsszelezős-migránsozós akciót még komolyan lehetett venni, de ezeket már nem. A Fidesz elnyomja a népet. És bár belegondoltam már, hogy harcolok, de ezért az országért nem akarok meghalni.
2021. aug. 7. 22:16
 16/36 anonim ***** válasza:
Mindezt már évek óta.
2021. aug. 7. 22:17
 17/36 anonim ***** válasza:
#14: Szerintem ez nem pont így van, de megértem a frusztrációdat. A barátaim között is sok ellenzékre szavazni akaró van, és bár szoktunk politikáról beszélni, nem utáljuk meg egymást a nézetei miatt. Én egy olyan fideszes vagyok, aki nem fogja megutálni a haverjait, amiért ellenzéki szavazók, de ők sem fognak engem megutálni, amiért a fideszre szavazok. Nekem megvan a jogom azt gondolni, hogy a Fidesz a lehető legjobb választás az országnak, de neked is megvan a jogod azt gondolni, hogy Gyurcsány a legjobb választás az országnak. Én nem foglak megenni téged a gondolataidért, sőt, ha jó fej vagy, akár inni is elmegyek veled.
2021. aug. 7. 22:19
 18/36 anonim ***** válasza:
Igen csak te meg én magánszemélyek vagyunk, a Fidesz meg a kormányzó párt! Orbán mondott anno valami olyat, hogyha a hatalom nem képes beszélni az emberekkel, csak magának köszönheti ha elzavarják őket! Na a Fidesz nem beszél az emberekkel, tehát megérdemelné az elzavarást a régi Orbán szerint. Én se tekerem ki a Fideszesek nyakát, ezt elhiheted. Csak ameddig mi ketten itt írogatunk, addig a Fidesz tönkreteszi az országot, soha nem látott módon lop, mindeközben menekül a nép akarata elől. Ez a nagy különbség.
2021. aug. 7. 22:34
 19/36 anonim ***** válasza:
43%
#18: Az, hogy tönkreteszi az országot, az nézőpontkérdése, szerintem nem, szerinted igen. Lehet, hogy mindkettőben van valami igazság...
2021. aug. 7. 22:51
 20/36 anonim ***** válasza:
Hiányzik az ötödik válaszlehetőség , hogy "pontleszaromhogyapártokhíveimitcsinálnak"
2021. aug. 8. 08:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!