Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek véletlen-e az,...

Szerintetek véletlen-e az, hogy mindig azok védik a cigányokat, akik nem köztük élnek és azok ki nem állhatják őket, akik tapasztalják a velük való együttélést?

Figyelt kérdés

2021. aug. 7. 19:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Persze, vannak rendes cigányok, én is ismerek nem egyet, de a cigányok között a bűnözők, munkakerülők, segélyen élők, stb. aránya sokkal nagyobb, mint pl. a magyarok közt.
2021. aug. 7. 20:33
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
9-es a nagy jó ember, aki soha egy pillanatig sem előítéletes. sétálj majd végig egy sikátorban egyedül éjszaka, ahol betépett cigányok bandáznak... megváltozik a véleményed, te szójafiú.
2021. aug. 7. 20:54
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

"Azon kéne dolgozni, hogy több legyen a előbbiből és azokat védeni. Azzal, hogy a normálisaknak se adunk becsületes munkát nem segít a helyzeten."

Ez olyan, mint az orosz rulett.

Kockáztatni senki sem szeret, mert sokan pofára estek már.

A régi lakhelyemnél a környéken az egyik kiskereskedelmi multi felvett egy cigány nőt, miért ne alapon.Normális öltözködött, nem beszélt akcentussal, egyszóval első ránézésre nem volt vele baj.A probléma csak az volt,hogy elkezdte kirámolni a kasszát, meg lopni a boltból,ezért hamar kirúgták.

2021. aug. 7. 21:01
 14/20 molnarmarcell21 ***** válasza:
64%

"Én is lexarnám a bőrszínt. Csak valahogy hozzám eddig mindig csak cigányok törtek be. Cigányok lopták a gyümölcsöt a kertből. De elvárnád hogy ne legyek előítéletes."

Tehát bár többször betörtek hozzád betörők, valahogy mégis a cigányt látod bennük és nem a bűnözőt. Érted, hogy ez miért rasszista hozzáállás?

2021. aug. 7. 22:08
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy "rasszista" (Ha cigánygyűlöletre akarnál célozni, az sem rasszista, a cigányok egy nép, nem egy faj, a feketék gyűlölete lenne rasszizmus) az, hogyha csak cigányok törnek be valakihez, akkor azt látja, hogy cigány.
2021. aug. 7. 22:24
 16/20 A kérdező kommentje:

1942. január 25.

Uram, a németek megölték a családomat és felégették a falunkat

Na, ez rasszista hozzáállás, a németet látod benne és nem a halálosztagost!

Nagyjából így bírom ezt az érvet elképzelni.

2021. aug. 7. 22:59
 17/20 molnarmarcell21 ***** válasza:
71%

Így van :) Nem németek öltek, hanem német KATONÁK. Félni fogsz a helyi sváb kovácstól? Nem. Félni fogsz az orosz katonáktól? Igen. De ha cigányokról van szó, mégsem a betörőktől tartasz, hanem a helyi cigány edényfoltozótól.

Aztán a németek elvitték a cigányt haláltáborba, az oroszok meg a svábot és a magyart Málenkij-robotra.

2021. aug. 8. 06:47
 18/20 A kérdező kommentje:
Na jó, értem az érvelésedet, de ha 10 cigányból 8-cal mindig rossz tapasztalatom van, a másik kettőt nem fogom gyűlölni, viszont első látásra nem az fog eszembe jutni, jogy biztos kedves ember, hanem az, hogy de jó, ez is annak a népnek a tagja, amelyik jó 50%-ától félni kell.
2021. aug. 8. 12:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Elég egy híradót megnézni. Első hír hogy megöltek valakit, vagy kiraboltak stb. Elfogták az elkövetőt és a bíróságon készült felvételeket is legtöbbször megmutatják. Igaz hogy az arca kivan takarva a dakotának de látszik hogy nem idén barnult a férgese. Ezekkel vannak tele a hírek. Ölnek, lopnak stb. Legtöbbször sajnos a Magyar embert károsítják mert nem tanulták meg az alapvető viselkedési szabályokat stb stb. Sokuk úgy él, viselkedik mintha valami bennszülött lenne.
2021. aug. 29. 21:51
 20/20 anonim ***** válasza:
87%

#4, #19-nek:

Először is néhány szót magamról:

A bakócai intézetben voltam 5 évig, ahol a cigányok aránya kb 80% körül lehetett. Ezután persze szinte törvényszerűen a sitten folytattam, mint sok más intézeti gyerek. Eddig közel 7 évet végeztem a rácsos egyetemen.

És ott jött a meglepetés, a cigányok arányának kérdésében! Elmondom neked, hogy ott már csak kb 50% körül mozog! Persze ezt objektíven kimondani nem lehet, mivel az elítéltek szortírozásában is jelen van a rasszizmus. Ennek megfelelően például a sándorházai börtönben az arányuk akár 85-90% is lehet, de a budapesti gyűjtőben viszont ez leesik 20-25% környékére! Főleg a "B" objektumban. (Maglódi út) Ez a prezentációs börtön, a fejes látogatókat itt viszik körbe.

Annak, hogy te a híradókban leginkább a cigányokat látod (illetve veszed észre), több oka is van. Az egyik legfőbb oka, hogy a cigók között az alul-iskolázottak száma jóval magasabb, és a híradásokba általában a hírértékkel bíró esetek kerülnek be. Ezek jellemzően olyan cselekmények amelyek kegyetlenek, brutálisak, megbotránkozást keltőek, ilyen típusú bűncselekményt pedig jellemzően a buta, alul-iskolázott emberek tesznek!

Tudod hány olyan intellektuálisabb bűncselekmény történik kis hazánkban, amit egy híradóba nem tesznek be mert nem elég durva, véres, vagy brutális? És ezeket pedig jellemzően magyarok követik el!

Az én történetem is jó példa!

A maga idejében ('90-es évek) szép lassan kialakítottam egy, a végén már 30 főt kitevő bűnszervezetet, amely mind a benne lévők számának tekintetében, mind az elkövetett cselekmények fajtájában párját ritkította! A bukásunkat követően a kiderített esetekben összesen 169 sértett szerepelt, 30 vádlott, alkalmanként kb 20 ügyvéd ült egy-egy tárgyaláson, és az okozott össz-kár meghaladta az 500 milliót. Itt ne felejtsd el, hogy 1997-ről beszélünk! 5 évig zajlott a tárgyalás!

Hallottál róla bármit is?

Nem. A 30 vádlottból 28 magyar volt, a cselekmények között pedig egyetlen erőszakos sem volt.

2021. aug. 30. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!