Szoktátok tapasztalni, hogy valami láthatatlan energia hátráltat vagy segít, amikor megpróbáltok javítani az életeteken?
Vagy Isten vagy valaki/valami próbál üzenni, hogy ne azt csináld.
De az is lehet Pl, hogy eltöröd a lábad, mert ha nem törted volna el, kiraboltak volna és megkéselnek a következő utca végén. Ezt te nem tudhatod, de szidod az eget, hogy miért most kellett ennek a balesetnek történnie amikor az állásinterjúdra siettél.
Az élet kiszámíthatatlan, csak bíz benne, hogy a számodra kedvező dolgok felé próbál terelni, lehet amit te gondolsz, hogy hú de jó lesz úgy az életed, az csak a te elképzelésed, de valójában nem úgy lenne. Gondolkozz el, mi lehet a bökkenő, amit szeretnének a fentiek, hogy elkerülj.
Most volt ilyenem,mentem volna némethbe dolgozni, elmentem munkaalkalmasságira.
Tüdőszűrő,találtak valami kötegezettséget? Menni kellet CT-re három hét múlva .
Elmentem,egy volt tüdőgyulladás, hegesedése tehát nem daganat .
De,már kiment más. Most mehetek újra melót keresni .
Lehet olyan is, hogy az ember jó irányba megy, csak azért kap egy kis nehezítést, hogy tesztelve legyen, hogy igazán akarja-e, elég kitartó és bátor-e.
Szia Red Vixen! Kifejted bővebben, mit gondolsz erről? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!