Jön a világvége? Tudósok nagy horderejű űranomáliára figyelmeztetnek. A sötét anyag elhozhatja?
Én már régen is agyaltam ezen, hogy ott van ugye a sötét anyag ami a világ 95%-át kiteszi és itt mozog a kozmikus térben. Csak idők kérdése és belénk ütközik. Nem tudjuk mikor, hiszen nem is látjuk, mert sötét
olvastam hogy Neil de Grasse és Greene professzor megdöbbentő dolgokról számoltak be.Ez könnyen az egész világ végét jelentheti.
A sötétenergia széttépi a téridő szövetét és a bolygókat is ellöki. Márpedig egy hatamas lökéstől összedőlnének a földön a házak, építmények, fénymásolók és számítógépek. Megroggyanhat a földkérek és feltőrhet a magma. Kiönthetnek az óceánok. Az is lehet hogy üstökösöket dobál ide a fekete anyag vagy interstelláris kozmikus mérges gázokat. Mi lesz így velünk
A linkelt portál egy álhíroldal.
A sötét anyag attól sötét anyag, hogy nem hat kölcsön a "hagyományos" anyaggal, csak a gravitációját érzékeljük. Épp ezért veszélyt sem jelent ránk és belénkütközni sem tud.
Nem a sötét anyag a világ 95%-a.
6 én vodkával ismerem rányomva a CO2-t...
De csak úgy kíváncsiságból kérdezném. Hogy kell fényt másolni?
Igen, jön,
Minden nap közelebb-és-köuelebb kerülünk a világvégéhez.
Ebben semmi új nincs, hiszen az épülő szocializmusban ezrek énekelték: "a Föld fog sarkából kidőlni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!