Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Jön a világvége? Tudósok nagy...

Jön a világvége? Tudósok nagy horderejű űranomáliára figyelmeztetnek. A sötét anyag elhozhatja?

Figyelt kérdés

Én már régen is agyaltam ezen, hogy ott van ugye a sötét anyag ami a világ 95%-át kiteszi és itt mozog a kozmikus térben. Csak idők kérdése és belénk ütközik. Nem tudjuk mikor, hiszen nem is látjuk, mert sötét

olvastam hogy Neil de Grasse és Greene professzor megdöbbentő dolgokról számoltak be.Ez könnyen az egész világ végét jelentheti.

A sötétenergia széttépi a téridő szövetét és a bolygókat is ellöki. Márpedig egy hatamas lökéstől összedőlnének a földön a házak, építmények, fénymásolók és számítógépek. Megroggyanhat a földkérek és feltőrhet a magma. Kiönthetnek az óceánok. Az is lehet hogy üstökösöket dobál ide a fekete anyag vagy interstelláris kozmikus mérges gázokat. Mi lesz így velünk

[link]

2021. jan. 19. 11:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát már részbe itt van. Sok sötét anyag a fejbe....látszik mit ér el először, megfertőzi aa tudatot majd a valóságot is eltorzítja
2021. jan. 20. 11:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindig csak mondjátok, mondjátok, ígérgetitek, de már több világvégét, és előre bejelentett katasztrófát túléltem, mint Bruce Willis... Egyszer szedjétek már össze magatokat, azt csapassátok, mert sosincs a világ végéből semmi se.
2021. jan. 20. 12:37
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

Egyszer egy bölcs ember azt mondta nekem.

"Tudod fiam, a vége láthatatlan űrrel csak egy dolog vetekszik...S az a határtalan emberi hülyeség!"

de egyszer biztos elér a mindenség fekete lyuka, magába szippant és sötét anyagával átitatt mindent...

nem akarom ezt túl analizálni, de ez csak nekem perverz? egy kicsit...

Lehet mégis Sigmund Freud-nak van igaza és minden "arra" vezethető vissza?

2021. jan. 20. 13:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Nos, ha bármi hasonló Univerzális katasztrófa megtörténik valaha, igen valószínű, hogy számodra(is) csak tizedmásodpercekig fog tartani. Ennyi!

Egy erősebb vihar kinyírhat, akár többféleképpen is, ne izzadjunk ilyen sötét anyagoktól. (oszt ki tudja?)

2021. febr. 11. 21:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Jaj segítCSég, itt a világvége, jön a sötét anyag oszt jól megesz minket, mindmeKhalunk, pánik, fusson mindenki szerte-szana...

Jahj, ez úgy kikívánkozott. Hanyadik világvége is ez már? Ha mindegyik ilyen kamu jóslat után öt forintot kapnék, már nyugdíjba mehetnék...

2021. jún. 9. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!