Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek véletlen-e az,...

Szerintetek véletlen-e az, hogy mindig azok védik a cigányokat, akik nem köztük élnek és azok ki nem állhatják őket, akik tapasztalják a velük való együttélést?

Figyelt kérdés

2021. aug. 7. 19:32
1 2
 1/20 anonim válasza:
75%
Csak azok védik őket akik nem ismernek egyet sem.
2021. aug. 7. 19:34
 2/20 anonim ***** válasza:
33%

Is-is.

Viszont, a libsik láttak cigányt, csak olyanok, mint egy szekta.Körömszakadtig védeni fogják őket.

2021. aug. 7. 19:35
 3/20 anonim ***** válasza:
78%
Ez olyan mint ezek a nagy ökoharcosok... Drága kocsiból pötyögnek a drága mobiljaikon olyan csávók az esőerdőkről akik még egy egyszerű fenyőfát sem láttak életükben közelről.
2021. aug. 7. 19:42
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Bár én párttag vagyok, de ennek semmi köze a magánvéleményemhez.

Én köztük nőttem fel, ismerem őket, és ennek megfelelően utálom is őket mint a xart!

Persze meg van az az előnyöm is, hogy meg tudom különböztetni őket ahogy kinyitják a szájukat, így nem ítélem el az összest, csak azért mert cigány.

2021. aug. 7. 19:52
 5/20 anonim ***** válasza:
76%
Én köztük éltem és tényleg azok tolták őket,akik még az utcán sem találkoztak velük,nemhogy egy jó szombati bicskás balhéban velük.
2021. aug. 7. 19:56
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az Feri?

2021. aug. 7. 19:57
 7/20 anonim ***** válasza:
79%

#4, #6-nak:

Sok errefelé a moderátor!

2021. aug. 7. 20:00
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztam normálisakkal és találkoztam gyökerekkel. Azon kéne dolgozni, hogy több legyen a előbbiből és azokat védeni. Azzal, hogy a normálisaknak se adunk becsületes munkát nem segít a helyzeten.
2021. aug. 7. 20:06
 9/20 molnarmarcell21 ***** válasza:
42%
Senki nem védi a "cigányokat", csak a jobberek képtelenek bőrszínen kívül másban gondolkodni. Vannak bűnözők és jogkövető állampolgárok, és leszrom, hogy melyiknek milyen a bőrszíne.
2021. aug. 7. 20:12
 10/20 mindentudó99 ***** válasza:
81%
Én is lexarnám a bőrszínt. Csak valahogy hozzám eddig mindig csak cigányok törtek be. Cigányok lopták a gyümölcsöt a kertből. De elvárnád hogy ne legyek előítéletes.
2021. aug. 7. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!