Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Orbáni jólét is jólét csak...

Az Orbáni jólét is jólét csak máshogy? Egyfajta gyűlölködő jólét?

Figyelt kérdés

A bérek és az életszínvonal az hitvány, kijöttem Nyugatra 4-5 szeresét megkeresem amit otthon megkaptam, ugyanazért a munkáért. Ráadásul itt pikk-pakk találtam munkát, otthon meg fél évig munkanélküli voltam mielőtt állást találtam a szakmámban (IT terület). De minden más területen is olyan bérkülönbségek vannak, szemléltetés szerűen mint a Jackass törpéje (Wee Man) és a Team of U.S. kosárlabda csapatának legmagasabb néger játékosa között.

Viszont más szempontból meg jóléti. Például lehetsz nyíltan rasszista, gyűlölheted a melegeket, utálhatod a muszlimokat, a négereket, effektíve mindenkit utálhatsz aki más mint te, kivéve talán újabban a kínaiakat. Azokat utálni ilyen no-no lett. Mivel hát nekik adtuk el most az országunkat, ők a gazdáink, legalábbis azoknak akik még otthon élnek. De azokon kívül mindenkit lehet.

Orbán is mondta, hogy mi másképp vagyunk sikeresek mint Nyugat. Ez az amire gondolt szerintetek?

2021. aug. 7. 02:34
1 2
 11/15 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Én azt nem értem , hogy miért kell utálni egymást , de ha már ők is csináljáj , akkor mi miért nem? "

Orbánodtól naponta kapom, hogy nem vagyok magyar, mert nem értek vele egyet. Ehhez képest az, hogy az átlagfideszes valóban debil, gyakorlatilag dícséret. Ha nem érzed magad annak, akkor miért is veszed magadra?

2021. aug. 7. 16:35
 12/15 anonim ***** válasza:
11: Mert aki másra szavaz az autómatikusan rossz ember? Orbánnal gondolom te nem beszéltél úgyhogy gondolom biztos nem mondott ilyet neked. Engem a munkhelyemen kinevettek amikor elmondtam , hogy fideszes vagyok , mert azt hitték viccelek , azóta , mert hozzám sem akarnak szólni és kibeszélnek a hátam mögött. Ha az eggyik oldalnak szabad a másiknak miért nem szabad gyűlöletet kelteni?
2021. aug. 7. 17:03
 13/15 Koplárovics Béci ***** válasza:

" Mert aki másra szavaz az autómatikusan rossz ember?"

Orbán folyton ezt mantrázza. Én nem így gondolom, de a birkáitól ezt hallom vissza.

"Orbánnal gondolom te nem beszéltél úgyhogy gondolom biztos nem mondott ilyet neked. "

Hja személyesen tényleg nem. Csak mindenhol azt nyilatkozgatja, hogy aki nem úgy gondol bármit, mint ő, az nem magyar. Meg a magyarokat támadják, amikor őt - hát én ezt sem érzem, akkor szerinte nem lennék magyar?

"Ha az eggyik oldalnak szabad a másiknak miért nem szabad gyűlöletet kelteni?

Nem kellene. Mondjuk nem vagyok a "másik" oldal embere sem, dehát mindkét oldal hülyéi egybitesen gondolkodnak. Felőlem köthetjük Orbán mellé Gyurcsányt is a lámpavasra. Most akkor melyik "oldal" embere vagyok? Orbán egyszerűsítette le a politikát jobb és bal oldalra, egész pontosan arra, hogy aki nincs vele, az csak ellene lehet és az mind Soros, Gyurcsány, Brüsszel katonája. És te is csak egyik meg másik oldalról beszélsz, tehát simán eszed az egybites "gondolkodást". Azért raktam idézőjelbe a gondolkodást, mert sajnos azt látom a legtöbb fideszesen, hogy nem ő gondolkodik, csak a mantrát ismétli. Most az ilyenekről miért kellene azt gondolnom, hogy ők értelmes emberek?

2021. aug. 7. 17:21
 14/15 anonim ***** válasza:

13:Mikor mondott ilyet szóról szóra , hogy aki ellene van az nem magyar? Szeretném látni.

Képzeld el a bal és jobb oldal a francia forradalomig vezethető vissza , szóval ezt nem a zorbán találta ki. Soros és brüsszel ellene dolgozik, most mit tegyen? Gondolom te ilyen politikus vagy aki több mint 3 évtizede vagy a szakmában és természetesen te mindent szegletét tudod , annak , amit Orbán csinál. Legközelebb hogyan szólítsam a baloldalt? Legközelebb direkt hozzád fogok igazodni. Észrevettem te is találkozál idióta fideszesekkel , érdekes módon a nemzeti összefosás tagjai között is vannak.

2021. aug. 7. 17:43
 15/15 anonim ***** válasza:

"Hja személyesen tényleg nem. Csak mindenhol azt nyilatkozgatja, hogy aki nem úgy gondol bármit, mint ő, az nem magyar. Meg a magyarokat támadják, amikor őt - hát én ezt sem érzem, akkor szerinte nem lennék magyar?"

Nem ezt mondta, Feri.

Maximum azt mondta, hogy a magyarok által demokratikusan választott kormányt támadják, a magyar választók véleményétől függetlenül próbálják döntésekbe belezsarolni.

Mikor mondott olyat, hogy aki nem azt gondolja, mint ő az nem magyar?

2021. aug. 7. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!