Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Orbáni jólét is jólét csak...

Az Orbáni jólét is jólét csak máshogy? Egyfajta gyűlölködő jólét?

Figyelt kérdés

A bérek és az életszínvonal az hitvány, kijöttem Nyugatra 4-5 szeresét megkeresem amit otthon megkaptam, ugyanazért a munkáért. Ráadásul itt pikk-pakk találtam munkát, otthon meg fél évig munkanélküli voltam mielőtt állást találtam a szakmámban (IT terület). De minden más területen is olyan bérkülönbségek vannak, szemléltetés szerűen mint a Jackass törpéje (Wee Man) és a Team of U.S. kosárlabda csapatának legmagasabb néger játékosa között.

Viszont más szempontból meg jóléti. Például lehetsz nyíltan rasszista, gyűlölheted a melegeket, utálhatod a muszlimokat, a négereket, effektíve mindenkit utálhatsz aki más mint te, kivéve talán újabban a kínaiakat. Azokat utálni ilyen no-no lett. Mivel hát nekik adtuk el most az országunkat, ők a gazdáink, legalábbis azoknak akik még otthon élnek. De azokon kívül mindenkit lehet.

Orbán is mondta, hogy mi másképp vagyunk sikeresek mint Nyugat. Ez az amire gondolt szerintetek?

2021. aug. 7. 02:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
10%

Jól van testvér , látszik sokat volták kint. Az a baj , hogy a balosok média túlsújban vannak , ezért sok helyen olvashatod , hogy nincs elég munka és mindneki rasszista , de ugyebár külföldről osztani az észt könnyebb , külföldön jó , csak tudod ott sok a migráns , egyre több hír van , hogy garázdálkodnak , de persze ez is csak jólét , jólét továbbá a meleg propaganda áramoltatása gyerekeknek , de ugye az az igazi jólét. Arról nem tehet a kormány , hogy rossz vagy a munka elvégzésben , szerencsére külföldön megsajnáltak. Gondolom nagyon szereted a muszlimokat. Akkor te lehet , hogy homofób és nő gyűlölő vagy , de persze arról nem beszélsz , hogy a muszlim országokban a nők haszon állatok és a melegeket ledobálják a háztetőről és arról sem beszélsz , hogy külföldön sok ember gyűlöli a kereszténységet. Vagy van jó és rossz gyűlölet? Érdekes arról beszélsz , hogy utáljuk a melegeket , mégis az iszlám vallás követői gyilkolják őket , szerencsére ez a "fejlett nyugaton" büntetendő. Ó hogy mégsem? Egy fiatal srác megölte barátját , mert egy bevándorlásellenes logó volt a sapkáján , utána megerőszakolta a barátnőjét , mint kiderült enyhítettek a büntetésén , mert valami betegsége volt. Tudod a Fudanon tanulók többre fogják vinni mint te egész életedben , de ugye aki okos az ellenség , ugyan így gondolta egy bizonyos Adolf nevű úriember. A nyugat haldoklik és én örülük ennek.

“Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz a temetésén mindazon országoknak, amelyek most itt megásták Magyarország sírját.”

2021. aug. 7. 03:09
 2/15 anonim ***** válasza:
23%

1. Senki nem akar gyűlöletet. A gyermekvédelmi törvény is csak arról szól, hogy ne menjenek oviba drak kvínek átnevelni. Olyan nagy kérés ez?

2. Nem utálja senki a migránsokat. Pénzt is utaltunk nekik, templomot építettünk, csak ne jöjjenek ide. Nagy kérés hogy ne itt bűnözzenek?

3. Nyugaton mindig nagyobb volt az életszínvonal. Régen még nagyobb különbségek voltak, ez még csökkent is manapság. Már többen jönnek haza. Ha kint megvagy, örülj neki és ne gyűlölködj haza

2021. aug. 7. 03:09
 3/15 anonim ***** válasza:
44%

az miért gyűlölet, hogy kirugdossák a komcsikat a hatalomból?

örüljenek, hogy nem jártak úgy, mint a csau rezsim

nem még annuska kommunista főhercegnőnek jár a pofája, hogy ő még nem kapott villát, mint a klári

2021. aug. 7. 03:22
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

"Az a baj , hogy a balosok média túlsújban vannak"

Még hány médiumot kell megvennie a Fidesznek, hogy ne legyen balos médiatúlsúLY? :D

(Méé, a Gyúúcsány se tutta leíni a tulsujj szót!!44négy!!)

"A nyugat haldoklik és én örülük ennek."

Így igaz, a jólét a hanyatló nyugat ópiuma. Már utaljuk is a kiló krumplit a bankszámládra.

2021. aug. 7. 03:44
 5/15 anonim ***** válasza:
19%

"Még hány médiumot kell megvennie a Fidesznek, hogy ne legyen balos médiatúlsúLY? "

hát azért én túlzásnak értem, hogy egy társadalmilag marginális liberális vélemény uralja az internetes sajtó 80%-át

2021. aug. 7. 03:46
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Bírom ezt a sok agyhalott fideszest. Ezeknek aki kimegy külföldre és rájön, hogy ott könnyebb munkat találni, jóval magasabb fizetésért, az mind balos, liberális, ballib médiát néz stb... Pedig én is dolgoztam a szomszéd Ausztriában, még sok évvel ezelőtt és tényleg így van. Gratulálok a narancssárga agyúaknak!
2021. aug. 7. 05:12
 7/15 anonim ***** válasza:
24%

nem kell a 6os válaszolóra hallgatni

két napja itt őrjöng, mióta kirúgták a sorjázómunkás állásából

2021. aug. 7. 05:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Akinek ez kell, annak igen.
2021. aug. 7. 08:34
 9/15 Koplárovics Béci ***** válasza:
84%
Végülis van aki fénnyel lakik jól, ezekszerint van aki győlölettel.
2021. aug. 7. 11:20
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
9: Apropó gyűlölet. Érdekes már évek óta a baloldal Mészáros ellen hergel és a fideszes szavazók ellen , gyakran hallom (mint itt a gyk-én) , hogy aki nem balos az egy debil. Én azt nem értem , hogy miért kell utálni egymást , de ha már ők is csináljáj , akkor mi miért nem? Vagy van jó és rossz gyűlölet?
2021. aug. 7. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!