Orbán szerint a "mindennapi élet szintjén" lehagytuk a nyugatot. Van ennek némi alapja,vagy csak a fantázia szülte ezt a megállapítást?
Matolcsy is le akart mindenkit hagyni,a Fideszben lehet ez a divat!
Ő akkoriban azt mondta,hogy a magyar gazdaság már annyira erős:
"most kanyarban fogunk előzni".
Én úgy tudom kanyarban az öngyilkosok szoktak előzni-lehet mi magyarok azok vagyunk,vagy kísérleti nyulak.
"Magyarországon még a falumban sem köszönnek"
Nekem még Budapesten is rendszeresen köszönnek idegenek, bár ne tennék xd.
"Volt, hogy egyszer elfelejtettem kártyát vinni magammal, és a boltos megengedte, hogy elvigyem"
Ilyen M.O.-n is van, még soha nem találkoztál azzal, hogy felírják kis boltban a nevedet és a vásárlás összegét, hogy majd legközelebb fizesd akkor ki? Persze nem Sparban vagy Lidl-ben csinálnak ilyet, hanem helyi kis boltokban, ahol nem először látnak.
"semmit sem érő kínai vakcinákkal"
"a Pfizer/BioNTech vakcinája (Comirnaty) 95%-os, a Moderna készítménye 94,5%-os, az Oxford/AstraZeneca készítménye (a 12 hetes oltási séma alkalmazásával) 82%-os, az orosz Gamaleja készítménye (Szputnyik V) 97,6%-os, a kínai Sinopharm vállalat oltása pedig átlagosan 79,4%-os hatásossággal rendelkezik. "
forrás: SOTE
"Az AstraZeneca, a Janssen és a Moderna vakcinájával oltott résztvevőknél 100 százalékban jelen volt az IgG antitest. A Pfizer/BioNTech-vakcinánál 99,25 százalékos, a Szputnyik V-vakcinánál pedig 94,53 százalékos volt az antitestes védettség, míg a Sinopharm vakcinájánál mindössze 76,1 százalékos volt."
forrás: főváros
Gondolom kormánykritikus ember vagy. Csak halkan megjegyzem, hogyha ilyen szinten hazudozol és valótlan dolgokat állítasz, akkor nem igazán van nagy különbség közted és egy Origo között szellemi színvonal szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!