Miért gondolják sokan, hogy teljes lehetetlenség, hogy az ellenzék jövőre győzzön?
#8 Meg sem nézted mi van a linken amit megadtam. Ott van fehéren-feketén, hogy az összes közvéleménykutató Tarlós győzelmét jelezte. Hulla mindegy hogy a második helyezettnek 43%-t vagy 48%-t mértek, mert akkor is vesztesnek mérték és Tarlós győzelme látszott a kutatásukból. Még azt is leírtam, hogy ott van a cikkben, a legújabb felmérésükben még nagyobb támogatottságot is mértek Karácsonynak a Nézőpontnál.
Ezek közvéleménykutatások és nem előrejelzések! Azt mutatja meg amit a megkérdezettek mondanak, 2-3%-os hibahatárral. 1 alkalommal nem jött be nekik amit látni lehetett a kutatásaikból - és ugyanúgy nem jött be a többi cégnek sem, csak azoknak korábban sem sikerült.
Itt az a ciki, hogy a sok siker mellett volt 1 ami nem sikerült és az alapján ez a cég lett kikiáltva hazugnak, míg a többinél akik most véletlen kevésbé lőttek mellé, azoknál meg minden rendben van.
"Meg sem nézted mi van a linken amit megadtam."
Nem tűnt fel, hogy én ugyanazt linkeltem előtted? :D
"Ott van fehéren-feketén, hogy az összes közvéleménykutató Tarlós győzelmét jelezte. Hulla mindegy hogy a második helyezettnek 43%-t vagy 48%-t mértek, mert akkor is vesztesnek mérték és Tarlós győzelme látszott a kutatásukból."
Egyáltalán nem mindegy!
"A legutolsó századvéges közvéleménykutatás éppen úgy 49%-os előnyt mért Tarlósnak, mint amennyit előtte a Nézőpont mért és csak 1%-kal volt magasabb, mint a többi közvéleménykutató eredménye."
Ja, amikor már kezdtek rájönni, hogy felesleges hazudni, úgyis kiderült a végeredmény napokon belül.
Egyébként mint írtam, nem először téved ekkorát, ilyen mértékben a Századvég. Nyugodtan keresd vissza a korábbi kutatásaikat, rendre ők hozták ki a Fideszt győztesnek, néha irreális mértékben!
#13 "Nyugodtan keresd vissza a korábbi kutatásaikat, rendre ők hozták ki a Fideszt győztesnek, néha irreális mértékben!"
Mikor tévedtek ebben?
2006 ősze óta minden egyes választást fölényesen megnyert a fidesz-kdnp. Nem gondolod hogy talán nem azok tévedtek akiknek az eredményéből az ő győzelmük volt kiolvasható, hanem azok akik meg NEM a fidesz győzelmét vetítették előre?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!