LMBTQ-sok! Ha büszkeség LMBTQ-snak lenni, akkor miért ezzel gúnyoltátok Orbánt?
És ki mondta, hogy tényleg lmbt-sek festették? :'D
Simán lehettek gyurcsány felbérelt emberei is, csak hogy ezzel is gyűlöletet szítson Vitya ellen az ellenzési szavazókban.
Akik szerint homofób a gyermekvédelmi törvény annak ajánlom figyelmébe az eredeti elolvasását (mert gondolom vannak az ellenzéknél hamis ferdítések).
Ha meg tényleg az lmbt mozgalom tagjai tették, akkor azok a szélsőséges radikális réteg tagjai voltak. Szóval jó lenne nem mindenkit a radikálisokhoz hasonlítgatni.
"Nem érzitek, hogy a saját életviteleteket gúnyóljátok ki, azzal hogy transznak festettétek be Orbán Viktort?"
Ez amúgy pont ostobaság.
Azzal lehet megsérteni, gúnyolni valakit, amit ő nem szeret, az teljesen irreleváns, hogy aki gúnyolni akarja, az hogy áll hozzá.
Pontosan.
Attól mert az amerikában jól megfigyelhető elmebetegek (mert az elmebeteg kategória ahol kicsiknek reklámozod a nemváltást és a homokosok szeretkezéseinek örömét) kiselőadásaitól akarja valaki védeni a nemzet gyerekeit, attól még nem biztos, hogy utálja melegeket, transzokat, stb.
Kínos, hogy nem tudsz olvasni.
"elmebeteg kategória ahol kicsiknek reklámozod a nemváltást és a homokosok szeretkezéseinek örömét"
Egyrészt, ez sehol nem esik az elmebeteg kategóriájába.
"kiselőadásaitól akarja valaki védeni a nemzet gyerekeit"
Másrészt, ilyen nem történik Amerikában.
Harmedrészt, a törvény, amit a fidesz hozott nem ettől védi a gyerekeket.
" attól még nem biztos, hogy utálja melegeket, transzokat, stb."
A törvény szól arról, hogy utálja őket.
Szóval ne hazudj.
"Egyrészt, ez sehol nem esik az elmebeteg kategóriájába."
Akkor szerintem normális aki ilyeneket reklámoz a kicsiknek? ...
"Harmedrészt, a törvény, amit a fidesz hozott nem ettől védi a gyerekeket."
Hmm érdekes, pedig a törvényben benne van, hogy az ilyen aktivisták nem tarthatnak előadást ovikban és iskolákban (talán még bölcsiben sem).
"A törvény szól arról, hogy utálja őket."
Ezt mégis kitől hallottad? Cseh katkától? Gyurikától? Kamu geritől?
"Másrészt, ilyen nem történik Amerikában."
És miből gondolod, hogy nem?
"Akkor szerintem normális aki ilyeneket reklámoz a kicsiknek?"
Definiáld a normálist. Ha szerinted mindenki elmebeteg, aki nem normális, akkor igen, normális, mivel nem felel meg az elmebeteg kifejezésnek.
Max olyanokat mondhatsz, hogy rosszindulatú, manipulatív stb., de ezek a kormányra is igazak.
"pedig a törvényben benne van, hogy az ilyen aktivisták nem tarthatnak előadást ovikban és iskolákban (talán még bölcsiben sem)."
Nem, a törvényben az van, hogy senki nem tarthat ilyen előadást, még 15 diplomával rendelkező szakember sem, ahogy a tanár sem.
Továbbá, ez nem iskola specifikus, a szülőket is megfosztotta attól a jogtól, hogy szabadon válasszanak tc-műsort, mivel a műsorok egyrészét csak éjszaka lehet így adni 18-as karikával.
"Ezt mégis kitől hallottad? Cseh katkától? Gyurikától? Kamu geritől?"
Elolvastam a törvényt, láthatóan veled ellentétben.
"És miből gondolod, hogy nem?"
Te miből gondolod, hogy igen?
Mellesleg én láttam a fidesz propagandában megjelent ilyen típusú előadásokat, de egyik esetben sem volt szó arról, hogy pl. a szülő nem tudott róla.
A kifejezetten gyakran felmutatott videó pl. nem is iskolában, hanem egy könyvtárban volt, ahol az esemény pont arról szól, hogy ki olvasott volna fel, és ennek tudatában vitték oda a szülők a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!