Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » LMBTQ-sok! Ha büszkeség...

LMBTQ-sok! Ha büszkeség LMBTQ-snak lenni, akkor miért ezzel gúnyoltátok Orbánt?

Figyelt kérdés
Nem érzitek, hogy a saját életviteleteket gúnyóljátok ki, azzal hogy transznak festettétek be Orbán Viktort?

2021. aug. 4. 18:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
31%

Most ez komoly?

Te tényleg logikát vársz el azoktól akiknek elég annyi hogy o1g, miközben azt sem tudják eldönteni magukról, hogy fiúk-e vagy lányok?

2021. aug. 4. 18:55
 2/24 anonim ***** válasza:
80%
Folyton azt hangoztatjátok, hogy az ellenzék nyomja az LMBTQ propagandát, miközben naponta öt LMBTQ-s kérdést írtok ki, az ellenzékiek meg háromnaponta egyet...
2021. aug. 4. 19:02
 3/24 anonim ***** válasza:
89%
Nem gondoltam soha, hogy büszkeség LMBTQ-snak lenni. Egy hetero is lehet értékes ember, míg egy LMBTQ is egy szemét ingyenélő, vagy fordítva. Nem ettől lesz senki jó vagy rossz ember, nem is tudom, hogy ezt hol halottad. Amit hangoztatni szoktak az esetleg az, hogy ha például valaki meleg vagy leszbikus, az álljon ki magáért és ne bujkáljon, vagy szégyellje magát önmagában emiatt.
2021. aug. 4. 19:03
 4/24 anonim ***** válasza:
38%
Igaz, hogy az ellenzék kevés lmbtq kérdést ír ki, de minden válasznál vadul és agyatlanul homofóboznak mindenkit.
2021. aug. 4. 19:29
 5/24 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon rá vagytok kattanva erre az LMBTQ témára ott Lendvay utcában, persze Szájer után nem vagyok meglepve.
2021. aug. 4. 19:42
 6/24 anonim ***** válasza:
23%

5

Utálod Szájert mert ratyi? Homofób vagy, fúj.

2021. aug. 4. 19:46
 7/24 anonim ***** válasza:
65%
Nem utálom, a pártotok hoz homofób törvényeket. Ti utáljátok.
2021. aug. 4. 19:50
 8/24 anonim ***** válasza:
37%

7

Már ezzel is beégtek napi szinten, mert a törvénynek nincs homofób pontja.

2021. aug. 4. 20:16
 9/24 anonim ***** válasza:
49%
A legfontosabb a háttérber húzódó gyurcsány szál.
2021. aug. 4. 21:01
 10/24 anonim ***** válasza:
73%

[link]

Nem akartam lementeni, és feltölteni máshova, így nézzétek el, honnan van linkelve, de szerintem kifejezetten értelmes ami abban a két kommentben szerepel.

2021. aug. 5. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!