Igaz-e, hogy a magyar különlegesen okos nép, miért jó fürdözni ebben az önelégültségben, és közben a Oláhság-románság, tótság és szerbség suttyomban összerabolta és felépítette az országát belőlünk és melletünk?
Figyelt kérdés
Miért?2021. aug. 3. 17:54
1/11 anonim válasza:
A saját hazáját, népét szereti dícsérni az ember. Hányszor hallottad már azt a baromságot, hogy a magyar lányok a legszebbek? Minden nemzetben vannak szép és ronda nők dögivel, meg persze átlagosak is.
2/11 anonim válasza:
1: viszont csodálatos színű szemű nőket csak az oroszoknál láthatsz!
4/11 anonim válasza:
Menj el Belgiumba. Na ott aztán tombol a nacionalizmus. Én teljesen le voltam döbbenve amikor ott jártam, hogy egy nyugati ország csurig van rossz bunkó melldöngető taplókkal.
Mi hozzájuk képet nagyságrendekkel visszafogottabbak vagyunk.
5/11 anonim válasza:
Minden ország azt mondja, hogy az ő népük a legokosabb, legjobb még akkor is ha ez nem igaz. Amúgy az ország méreteihez, lakossághoz képest tényleg sok tehetséges magyar van, az más kérdés, hogy nem mindenki nálunk kamatoztatta ezt
6/11 anonim válasza:
5: sőt, a sok tehetség többsége emigrált és emigrál.
7/11 anonim válasza:
6
Tehát ahová emigrálnak, ott túl sok a hülye.
8/11 anonim válasza:
7: hát ja, ezért bírtak elsőnek emberrel leszállni a Holdra, és ezért bírta Karikó Katalin ott kifejleszteni a pfizer vakcinát.
9/11 anonim válasza:
8
Amiben főként migráltaknak volt szerepe, igaz? :)
10/11 anonim válasza:
10: von Braun nélkül nem nagyon "űrhajóztak" volna ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!