4/9 anonim válasza:
India gazdasági nagyhatalom lesz a jövőben. Biztos vagyok benne, hogy ezzel kapcsolatos volt az utazása is. Nem véletlenül barátkozunk a kínaiakkal és az indiaiakkal, mert a jövőben ők lesznek a piac meghatározó szereplői, ahonnan dőlni fog a lóvé. Az egész világ irigykedve néz majd minket, amikor az EU kifogy a pénzből és elszegényedik az egész régió, mi meg ott leszünk a leggazdagabb országként Európa szívében.
7/9 anonim válasza:
Kijött a cikk Telexen az indokokkal. Igazam volt. #4-es vagyok.
8/9 anonim válasza:
Nekem nem volt nyáron sem felesleges pénzem nyaralásra, nemhogy most az ünnepek után. Van aki megteheti ilyenkor is, főleg ha finanszírozzuk. Ha észbekapnánk holnaptól nem mennénk dolgozni, egész amíg nincs új elnökünk.
9/9 anonim válasza:
Most megemelte a min. bért 15 ezerrel, csak az a baj hogy az áremelések miatt a kiadások nem 15 ezerrel nőttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!