Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért pont Indiába...

Orbán miért pont Indiába vitte a családját?

Figyelt kérdés

tegnap 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Mert onnan származnak a cigányok
tegnap 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Mi közöd hozzá?!!Semmi
tegnap 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Mert tárgyalt is indiaiakkal.
tegnap 14:14
 4/9 anonim ***** válasza:
14%
India gazdasági nagyhatalom lesz a jövőben. Biztos vagyok benne, hogy ezzel kapcsolatos volt az utazása is. Nem véletlenül barátkozunk a kínaiakkal és az indiaiakkal, mert a jövőben ők lesznek a piac meghatározó szereplői, ahonnan dőlni fog a lóvé. Az egész világ irigykedve néz majd minket, amikor az EU kifogy a pénzből és elszegényedik az egész régió, mi meg ott leszünk a leggazdagabb országként Európa szívében.
tegnap 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Mert onnan származnak. Hazament.
tegnap 15:26
 6/9 Fsms ***** válasza:
77%
Haza látogatott egy kis pénzért.
tegnap 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Kijött a cikk Telexen az indokokkal. Igazam volt. #4-es vagyok.
tegnap 15:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt nyáron sem felesleges pénzem nyaralásra, nemhogy most az ünnepek után. Van aki megteheti ilyenkor is, főleg ha finanszírozzuk. Ha észbekapnánk holnaptól nem mennénk dolgozni, egész amíg nincs új elnökünk.
ma 00:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Most megemelte a min. bért 15 ezerrel, csak az a baj hogy az áremelések miatt a kiadások nem 15 ezerrel nőttek.
ma 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!