Baloldaliak, nem ütitek a falat idegetekben? A 13. helyen állunk az éremtáblázaton, ami remek teljesítmény egy ilyen kis ország számára. Arról nem is beszélve, hogy a női és férfi vizilabdában is nyerhetünk érmet.
Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 16:00
31/35 anonim válasza:
Buta vagy, szegény kérdező! Az lehet, hogy egy Barcelona focimeccset többen néznek, mint egy kajak-kenut, de hol van Magyarországon Barcelona szintű csapat?🤣 Inkább egy stadion árát adták volna oda a kajak-kenusoknak, többre mentünk volna vele.
32/35 anonim válasza:
18
Tőlem hívhatjuk őket demokratáknak is, a lényeg, hogy ellenzékiek.
33/35 anonim válasza:
Ne csikorgasd a fogad kérdező, mert mind kihullik, mire 50 éves leszel.
Fogadd el, hogy ez a politikai alapú sportszeretet csak a te beteg agyadban létezik.
34/35 anonim válasza:
Én ellenzékiként szeretem a focit is, örülök minden magyar sportsikernek.
Szánalmasnak tartom ezt a sport iránti szeretetet politikai oldalak általi kisajátítását, oldaltól függetlenül.
Ez olyan mint amikor 56 emlékét a jobboldal kisajátította, miközben egy egész nemzet hozott brutál nagy áldozatot, származástól, vallástól, világnézettől függetlenül.
Vagy éppen olyan, mint, amikor Kövér a nem kormánypártiakat ki akarta zárni a nemzetből, csak mert más a véleményük.
35/35 anonim válasza:
A kérdező csak túl sokat nézi a Pesti (Prosti) Tv-t. Valamelyik nap egy percre belenéztem a műsorba: épp azt taglalták az ott jelen lévő humanoidok, hogy a nem fideszesek direkt örülnek, ha valamelyik magyar beég valamilyen sportban. Itt tart a kormány uszítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!