Baloldaliak, nem ütitek a falat idegetekben? A 13. helyen állunk az éremtáblázaton, ami remek teljesítmény egy ilyen kis ország számára. Arról nem is beszélve, hogy a női és férfi vizilabdában is nyerhetünk érmet.
Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 16:00
21/35 anonim válasza:
Hajra Magyarorszag!!! Olley-olley-olley :D
Ki a jobb? Magyarok! Ki a vezer? Orban Viktor! :))))))))))))))
22/35 A kérdező kommentje:
#20 hiába megy a pénz vívásba, nem tud sok embert megmozgatni világszerte.
2021. aug. 3. 16:33
23/35 anonim válasza:
Mehet a kézilabdába is, de a fociba ne menjen. Rossz a magyar foci, rossz az utánpótlásképzés, még olyan ismerősöm is ezt mondja, aki járatja focira a gyerekét iskolán kívül.
24/35 anonim válasza:
Ezek a kérdések azért valahol nagyon szomorúak. Mármint, ha a jobbosok komolyan elhiszik, hogy a balosok nem örülnek az olimpiai sikereknek. Nagyon mély szintre jutott az egymással szembeni utálat, és ez a választásokig csak romlani fog.
25/35 A kérdező kommentje:
#23 kézi se mozgat meg sok embert, a PSG kézicsapatának éves költségvetése 17,5 millió euró, ennyiért a fociban top szinten nem kapsz normális játékost. És itt a világ egyik legjobb kézicsapatáról beszélünk
2021. aug. 3. 16:38
26/35 anonim válasza:
A király meztelen, a baloldaliak meg nem magyarok csak ide bevándorolt idegenek akik a nyelvünket beszélik. Magyarul kártevők.
27/35 anonim válasza:
Jobboldali vagyok és röhögök azon hogy valaki politikai dicsőségnek hiszi az eremgyujtogetest. De hajrá lessetek csak a versenyeket, hiszen a gazdáik abból élnek.
28/35 anonim válasza:
Kérdező, ostoba vagy, ez a kérdésedből is látszik és a válaszaidon is, de tudod, mit? Minden ember szabadon lehet hülye, sok sikert hozzá. Én örülök az olimpiai sikereknek, szurkolok nekik, a focit továbbra sem szeretem, és akárhogy vergődsz, ez nem fog változni.
29/35 anonim válasza:
Azért mert nyertünk pár aranyat, minden idők legkorruptabb magyar kormánya van épp hatalmon. Én nem tudok annyira örülni a sportolóink teljesítményének egy ilyen szar országban minden idők legkorruptabb pártjával az élen. Ráadásul nem pár ezer Forint adó veszik kárba, hanem országszinten több billió hála Orbánéknak. A sportoló érdeme ez, nem az országé. Persze a proli magyar mennyire szívesen őrjöng a stadionban, mikor 1-1 es győzelmet értünk el a francia válogatott ellen.
30/35 anonim válasza:
Nem kell ebbe a politikát belevinni, nagyon szép teljesítmény az tény.👍🙂👍
Minden sportolónknak gratulálok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!