Baloldaliak, nem ütitek a falat idegetekben? A 13. helyen állunk az éremtáblázaton, ami remek teljesítmény egy ilyen kis ország számára. Arról nem is beszélve, hogy a női és férfi vizilabdában is nyerhetünk érmet.
Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 16:00
11/35 anonim válasza:
Nem a sportolókat, a fölösleges stadionépítéseket, és a gyenge focit, teljesen jogosan. Az olimpikonok magasabb szintet képviselnek, miközben egyes olimpiai sportágak nem vagy jóval kevésbé élveznek kormányzati támogatottságot, és sajnáljuk, hogy nem a sikeresebb sportágakba ölik a pénzeket a pénznyelő foci helyett.
12/35 A kérdező kommentje:
Milyen nullák kedves tízes? Kint voltunk az EB-n és a Nemzetek Ligájában való csoportelsőségünk azt eredményezi, hogy szinte biztosan pótselejtezőt játszhatunk a világbajnokságért, valamint zsinórban 4 éve van magyar klubcsapat a Bajnokok Ligájában vagy az Európa Ligában. Azt is hozzáteszem, hogy egyre több magyar játékos játszik neves európai bajnokságokban. Mivel a foci a világ legnépszerűbb sportja, így a kormány fociba ölt pénze néhány híresebb klubcsapat tulajának a bal nadrágzsebében megtalálható.
2021. aug. 3. 16:23
13/35 A kérdező kommentje:
#11 foci a világ legnépszerűbb sportja. Egy Barcelona meccsen többen vannak, mint ahányan a kajak kenut nézik. Persze, hogy ide kerül a pénz.
2021. aug. 3. 16:24
14/35 anonim válasza:
Kérdező! A baloldaliak nem a magyar sportolókat szapulják, te túlképzett, hanem a magyar focit. De ehhez nem kell baloldalinak lenni, mivel a focira költött súlyok milliárdok köszönő viszonyban nincsenek a felmutatott eredményekkel, szóval egy nem baloldali ember szerint is teljesen felesleges a magyar focira, akár 10 forintot is költeni.
15/35 anonim válasza:
Ha én nem szeretem a focit, kérhetem, hogy az én adomnak ezen része, amit a focira áldoznak, menjen inkább a vívóknak?
16/35 anonim válasza:
Fideszesként írom, hogy abban igazuk van a balosoknak, hogy a fociba ölt pénz, túl sok, és az eredménye gyenge. Ennyi stadion sem kellett volna, mert klubszinten még gyengébbek vagyunk, mint válogatott szinten, ebben is igazuk van.
Ennek ellenére amikor a terepmontis csaj 4. helyen végzett, akkor sok balos majdhogynem kiátkozta, hogy "ez csak biciklizés".
17/35 A kérdező kommentje:
#15 az a pár ezer forint adód a sportolók felszerelésére sem elég.
2021. aug. 3. 16:27
18/35 anonim válasza:
"akkor sok balos majdhogynem kiátkozta, hogy "ez csak biciklizés"." - Miből gondolod, hogy balosok voltak?
19/35 anonim válasza:
Nem érdekel, mire elég és mire nem, én szeretném, ha az én adóm nem menne a focira, jó lenne, ha erről is dönthetnék úgy, ahogy a 2*1%-ról adóbevalláskor, hogy azt kinek ajánlom fel. Ha az emberek dönthetnének erről, reálisabb képet kaphatnánk róla, mely sportágakat mennyien szeretik az országban.
20/35 anonim válasza:
Hány barca szintű csapatunk van? Na látod, akkor ne oda menjen a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!