Orbán mikor adhatja be magának a harmadik vakcinát?
Szerintem már rég beadatta. Élettanilag indokolt. Hogy mi mikor tudjuk meg? Amikor propagandológiailag indokolt lesz.
Ahogyan az első oltással volt. December 26-án kezdődtek Magyarországon a nyilvános oltások (egészségügyi dolgozókkal, stb.). Akinek egy csepp esze van, az pontosan tudja, hogy a magyar miniszterelnököt, mint stratégiailag fontos személyt, az elsők között beoltották (ha nem már a nyilvános oltások kezdete előtt, decemberben, de még korábban). Február 28-án lement a propagandaanyag, Orbán fb-ján, m1 híradóban, stb., hogy a miniszterelnök ma megkapta, és kínait kapott. Hogy miért akkor dobták be, azt nem nehéz kitalálni: nagyon futott fel a harmadik hullám, kínai oltóanyag volt dögivel, de a lakosság elég bizalmatlan volt vele szemben. Hogy a filmet felvették-e a miniszterelnök valóságos beoltásakor, és később, az adásba kerülés előtt belevágták egy kínai gyógyszeres doboz képét, vagy esetleg tényleg február végén játszották el kamerák előtt, hogy Orbánt beoltják, azt persze nem tudom. Utóbbi esetben valószínűleg szúrás sem volt, de azt is elképzelhetőnek tartom, hogy valakit tényleg megszúrtak (az oltás beadásakor nem látszik Orbán arca), szerintem megvan az a lelkes kis fidelitaszos, aki élete nagy eseményének tartja, hogy a miniszterelnök testdublőre lehetett :) (persze ez költségesebb, valószínűbb, hogy nem volt ott szúrás).
Orbán az 1-2 vakcinát sem adatta be.Ahogy a többi politikus sem!!
A népet meg rákényszerítik az oltásra,hogy azok dögöljenek meg.
Orbán a saját családjába nyomassa a vakcinát,azokért nem kár!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!