Ha kellesz harmadik oltás felveszitek?
Most elsősorban azok véleménye érdekel akik nem oltásellenesek és kettőt felvettek. De persze nyugodtan írhat más is, ha kulturáltan fogalmaz.
Én magam is felvettem ugyan kettőt, de nekem ez már nagyon gyanús. Egyik az, hogy nagyon fel van halmozódva szerintem a vakcina, nyakunkon maradt és így akarják kiszórni. A másik az, hogy ez szerintem rohadtul nem egy nagy életbiztosítás, főleg, hogy eltérő típusúval akarnak oltani. A harmadik indok pedig az, hogyha kettő nem véd meg akkor oltathatja magát az ember annyival amennyivel akarja, nem lesz semennyitől sem védett. Soha semmiből nem kellett 3 oltás rövid időn belül, ez hülyeség.
Ti mit gondoltok?
Ez ihlette a kérdésem:
2!
Inkább azt mondták, hogy nincs semmi teendője annak, aki felvette mindkét oltást...
"nagyon fel van halmozódva szerintem a vakcina, nyakunkon maradt és így akarják kiszórni."
Ha ez lenne a cél, jobb lenne eladni. Még ha áron alul is, de jobban járnának.
"nem egy nagy életbiztosítás, főleg, hogy eltérő típusúval akarnak oltani."
Miért?
"hogyha kettő nem véd meg akkor oltathatja magát az ember annyival amennyivel akarja, nem lesz semennyitől sem védett."
Elnézést, hogy ezt mondom, de ez nagymamámra emlékeztet. Fél füllel hall valami pletykát a faluban, aztán fogalma sincs semmiről, de azért magyaráz, hogy mi hogy van. (Nem mint ha nekem több fogalmam lenne, de nem is akarom megmagyarázni.)
"mert megbízok a magyar egészségügyi szakemberek véleményében"
Nem csak nálunk pedzegetik a harmadik oltást. Ez egy globális dolog.
9:
Beotlattad magad? Ha nem, akkor miért ugatsz? Sokkal hatékonyabb lenne társadalmi szinten, ha nem harmadik oltásokat kelleme beadatni, hanem az IQ nuku emberek is beoltatnák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!