Csak engem zavar hogy a megyei hírlapokat telenyomják propagandával?
Azért a neve Hírlap. Híreket közöl. Nem propagandát.
A balliberális politika nyomja rá a bélyeget a hírekre.
Ne akard, hogy Gyurcsányék visszajöjjenek, mert
a saját szavazóiknak is kitapossák a belét is.
Olvass olyan újságot, ami kedvedre telehazudja
a fejedet.
Aki hozzád hasonlóan használja az eszét, azt zavarja, hogy a helyi újságok csak propaganda nyomtatványok, amiknek csak a címükben különböznek egymástól.
Az orbánistáknak meg fel sem tűnik, hogy az összes állami médiában mindenkinek ugyanaz a "véleménye", csak mennek vakon a kolomp után.
De ezeknek megvan az online verziója is. pl. felmegyek a boon.hu-ra az egész egy fideszes propaganda.
"Istenem, milyen elmebeteg vesz papíralapú sajtót 2021-ben? Középkor bameg"
Hát ne haragudj, de én nem a papíralapú sajtó vásárlásról, hanem az általad prezentált primitív megnyilvánulás színvonaláról asszociálok valami kőbunkó barlangi unga-bunga emberre. De kinek a pap...
szerintem is menj inkább vissza az akolmeleg gyurcsányista nyugatifényre :)
és rettegj az 5 ezer példányszámos lapoktól
közben meg énekelve táncolva tapsolj, ahogy a balos lapok 1 milliós napi megtekintés mellett nyomják le az egyszerű orbánfób 8 általánost sem végzett primitív bunkó fejedbe
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!