Karácsony Gergely alatt felvirágzott Budapest, jövőre az országot is felvirágoztatja miniszterelnökként?
Én nem láttam ilyen plakátot. Pont miattatok nem lehet soha az életben leváltani ezt a rendszert, mert olyan buták vagytok, hogy Gyurcsány ilyen egyszerű trükkökkel megetet titeket, és a politikai életben tartjátok. Most jó eséllyel még hatalomra is juttatjátok, aztán újabb 4 év múlva meg pont ti fogjátok visszaszavazni a fideszt.
A minap jártam külföldön, nem is annyira a "hanyatló nyugaton", és csodálkozva láttam, hogy a környező fővárosok mennyire elhúztak Budapesthez képest, szinte mindenben, amit a szem lát.
Tömegközlekedés, utcák, szépen tartott parkok, látnivalók, kellemes séta övezetek, kellemes szellős fás árnyékos sétányok, tisztaság, autós közlekedés, rengeteg P+R parkolók stb.
Turista szempontból Budapest lassan visszacsúszik a rendszerváltás előtti szintre.
És ez nem csak a Fidesz/Tarlós érdeme, 4-8 éve Karácsony Gergely is masszívan benne van mostmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!