Karácsony Gergely alatt felvirágzott Budapest, jövőre az országot is felvirágoztatja miniszterelnökként?
Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 20:41
1/14 anonim válasza:
Napi humorbonbon rovatunkat olvashatták.
2/14 anonim válasza:
Majd meglátjuk. A kettő teljesen más. Miniszterelnökként arra költesz amire akarsz, ellenzéki polgármesterként meg van kötve a kezed
4/14 anonim válasza:
Én pestiként nem érzem a felvirágzást. Bár az jó nekem, hogy a bulinegyedet megszüntette, és kevesebb lett a turista, amit a covid járvány is nagyban segített. Szerintem nélküle nem is sikerült volna.
Azonban sok más embernek ez nem kedvezett, szóval nem vagyok benne biztos, hogy bármi rajta múlt.
6/14 anonim válasza:
Jakab Péter, és Dobrev Klára van versenyben a jelöltségért. Azonkívül még Orbánnál több szavazatot is kéne gyűjtenie. Emellett Kari az a Gyurcsány bábja. Szóval nem hiszem, hogy ez egy reális jövőkép.
7/14 anonim válasza:
Parancsra kell fikázni KariGerit?
8/14 anonim válasza:
A fidesz kitapétázza az országot azzal, hogy KG Gyurcsány bábja, és a sok zombi pár percre rá már csak ezt hajtogatja. Légyszi, legyetek már egy kicsit szuverénebbek!
10/14 anonim válasza:
Karácsony alatt is folynak felújítások, aki ezt nem látja, az direkt nem látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!